Foto: Kronborgfotos

Rösler: – Vi skal løfte niveauet til træning


| Valdemar Andreasen |

Uwe Rösler ser frem til de to pokalsemifinaler mod FC Nordsjælland, hvor han håber, at flere spillere kan være med til at løfte niveauet.

AGF har for første gang siden sæsonen 19/20-sæsonen kvalificeret sig til semifinalen i pokalturneringen. Der venter to kampe mod FC Nordsjælland, hvor det første opgør allerede bliver spillet i Farum om en uge, den 29. marts klokken 16:30.

I de seneste to kampe har der været fuld pointhøst i Superligaen, men det faktum tegner ikke et præcist billede af holdets præstationer. Hvis man isoleret set kun ser på, hvordan holdet har spillet, har det nemlig været en sløj omgang fodbold, hvor især offensiven og gennembrudsspillet har været nærmest ikke-eksisterende. Dette er også noget, som Uwe påpeger ikke er godt nok.

– Hvis man udelukkende ser på de seneste kampe med resultatet for øje, så har det været godt. Men hvis man vender det om, så synes jeg til gengæld ikke, at spillet har været godt. Det er klart, at vi rigtig gerne vil spille bedre, end vi hidtil har gjort, og en af de ting, der kan hjælpe på det, er når folk kommer tilbage fra deres respektive skader, udtaler Uwe.

Uwe Rösler Udebane JYSK Park
Foto: Hjørringgaard Photo

Skadeslisten er lang

AGF har måttet undvære flere spillere i den første del af forårssæsonen, hvor profiler som Tobias Mølgaard, Kevin Yakob, Janni Serra og senest Mikkel Duelund alle har måttet se til fra sidelinjen. Dette er også noget, som Uwe Rösler mener er et problem i forhold til kvaliteten af spillet.

– Lige nu har vi mange spillere ude med skader, og jeg har fortalt dem, at vi savner dem. Holdet mangler intern konkurrence, og vi savner også spillere, der kan ændre kampbilledet undervejs. Vi har også brug for de skadede spillere til at kunne hæve niveauet til træning, så vi kan få spillet op på det niveau, vi gerne vil have det til at være. Forhåbentlig vender en eller to spillere tilbage fra skade, men indtil da må vi holde fast og gøre vores bedste.

Foto: Kronborgfotos

AGF spiller første semifinaleopgør den 29. marts, mens returopgøret i pokalsemifinalen hjemme på Ceres Park er torsdag den 11. april kl. 20, hvor der stadig er rigeligt med billetter at finde.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.