Skip to main content


Uwe Rösler hilser på AGF’s fans før kampstart (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Rösler: – Vi skal eje Parken!


| Jonas Roulund |

Uwe Rösler var klar i mælet, da AGF åbnede dørene for pressen for sidste gang, inden turen går til København: Den Hvide Fodboldhær skal indtage Parken!

AGF’s tyske cheftæner er kendt for sine stærke, passionerede taler og citater, og mandag var han igen klar med flere gode vendinger, KSDH.dk sammen med den øvrige presse interviewede cheftræneren om den kommende finalekamp.

– Jeg har prøvet denne situation før. For mig er det bare en kamp, men det er en meget vigtig kamp i Parken, hvor 25.000 tilskuere regner med os. Man mærker ansvaret fra byen, men det er kun en god ting. Jeg vil hellere arbejde for en ambitiøs klub og føle det ansvar, siger Uwe Rösler, der blandt andet har prøvet at tabe den norske pokalfinale som træner for Lillestrøm, ligesom han oplevede at blive slået ud i FA Cuppens semifinaler, som træner for Wigan i 2014.

Uwe Rösler laver Fenerbahce med AGF's fans i Randers.
Foto: Matti Kronborg

Inspireret af ‘Vikings’

Den 55-årige AGF-træner fortalte, at han netop er i gang med at se den prisbelønnede TV-serie, Vikings, hvor vikingernes liv og kampe foldes ud over seks sæsoner. Han mener, at aarhusianerne skal følge vikingernes eksempel og indtage København på ekstatisk vis på torsdag.

– Jeg ser serien Vikings for tiden, og den inspirerer mig så meget. Når de tager til Paris eller England, så ejer stedet. Det skal vi også gøre. Vi skal eje Parken, siger Uwe Rösler.

Uwe Rösler klapper af fansene.
Foto: Kronborgfotos

– Jeg har brug for, at fansene gør præcis, hvad de gjorde i semifinalen. Vi arbejdede godt sammen, forklarer han.

Mon ikke samarbejdet nok skal lykkes? Der er i hvert fald lagt op til en stor aarhusiansk festdag torsdag den 9. maj.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle