Uwe Rösler, cheftræner i AGF. (Foto: Jonas Roulund/KSDH.dk)

Rösler: Vi investerer mere i spilletSelvom man som AGF-fan med fokus på guldkampen godt kunne være halvskuffet over kun at tage et point med fra kampen mod FCN, så er cheftræner Uwe Rösler overordnet set tilfreds med resultatet.

Sidste gang vi mødte holdet fra Farum var det ikke til at få armene ned, da AGF slog dem på Superligaens sværeste udebane. Stemningen var også høj på det udsolgte Ceres Park, da FCN gæstede Smilets By. Men selvom begge hold kun kunne tage et enkelt point med videre fra kampen, så er cheftræner Uwe Rösler ikke skuffet over kampens resultat:

– Overordnet set skal vi kigge på de første kampe vi har spillet, og hvordan vi spillede mod FCN sidst, da vi nu har fået fire point ud af de sidste to kampe vi har spillet mod dem. Jeg synes vi var det bedste hold i dag, vi lavede bedre chancer og lagde mere energi i kampen, fortæller cheftræneren, der har tre finalekampe forude med FCK, Randers og Brøndby på programmet.

Stærk mentalitet som hold

Sidste gang AGF mødte FCN bød kampen på høj intensitet og store chancer til begge hold, hvor AGF gjorde det til 1-0 efter bare 19 minutter. Planen for gårsdagens kamp byggede da også på samme taktik, men lykkedes ikke lige så godt som i Farum.

Der er dog masser af gode ting at tage med videre fra kampen, mener cheftræneren:

– Vi skal blive ved at gøre de samme ting. Være modige. Vise den stærke mentalitet vi har som hold, siger Rösler, der lover endnu mere mandshjerte i den afsluttende del af sæsonen:

– Vi skal investere mere i spillet, hvilket vi gjorde. De lavede flere afleveringer, uden at det gjorde ondt på os. Vi tog flere chancer, og gav os mere, fordi det var en hjemmekamp med fyldt stadion, forklarer Uwe.

Intet fokus på førstepladsen

Selvom det har været svært ikke at drømme om guldmedaljerne som AGF-fan, er det ikke pointene op til førstepladsen, der er i baghovedet på hverken cheftræner eller holdet:

– Jeg fokuserer ikke på pointene op til FCK. Vi har vist i mesterskabsspillet, at vi kan slå topholdene. Vi har i alt fået fire point mod FCN nu. Så mit fokus er på kampen i Parken. Og alt andet udefra har ikke mit fokus. Vi fokuserer på at blive ved med at kæmpe for medaljer. Hvilken medalje det bliver, ved jeg ikke. Vi kan stadig nå det hele. Alt er muligt. Men for os lige nu, så kan vi ikke være utilfreds med uafgjort mod det bedste hold i ligaen, siger Uwe Rösler.

Næste kamp skal AGF en tur til Parken, hvor de møder nuværende førsteplads FCK i et spændende – og særdeles vigtigt – opgør.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.