Skip to main content


Fotos: Matti Kronborg

Rösler om Poulsens kontraktudløb: – Jeg er virkelig glad for ham og jeg tror det bliver løst meget hurtigt


| Thomas Vedel |

Nicolai Poulsens kontrakt i AGF udløber om et år, men skal man tro vores tyske cheftræner, kan der meget snart være en forlængelse på vej.

Nicolai Poulsen var forleden i interviewmøllen hos B.T., hvor “Polle” fortalte at han endnu ikke har fået tilbudt en ny aftale med AGF. Det til trods for, at den benhårde midtbaneslider kun har et år tilbage af sin kontrakt. Dermed åbnede Poulsen op for en mulig afsked med De Hvide, hvilket delte vandene i debatten på KSDH.dks sociale medier.

Nogle AGF fans mente at tiden var moden til en skilsmisse mellem Poulsen og AGF. Argumenterne her var i høj grad at Poulsen nok ikke vinder prisen som årets bold-tekniker i AGF i den kommende sæson.

Andre mente til gengæld at Poulsen er uundværlig som “skraldemand” i maskinrummet hos De Hvide, og her var argumentationen at De Hvide får svært ved at klare sig uden Poulsens syngende tacklinger.

For dem der hører til det sidstnævnte segment, er der måske noget godt i vente. Noget kan nemlig tyde på, at der måske venter en kontraktforlængelse og venter til Nicolai Poulsen lige rundt om hjørnet.

bold.dk var nemlig på pletten efter gårsdagens træningskamp mod FC Midtjylland på Ceres Park, og spurgte her ind til Poulsens kontraktsituation, da Uwe Rösler stillede op til interview.

– Han er fuldt ud engageret i fodboldklubben, for holdet og for mig. Jeg er virkelig glad for ham, og jeg tror, at det vil blive løst meget hurtigt, sagde Rösler og fortsatte:

– Jeg har det indtryk, at Nicolai er meget, meget glad for at være i AGF.

Uwe Rösler slog også fast, at der allerede er dialog i gang mellem Nicolai Poulsen og AGF, og dermed er det altså langtfra sikkert at “Polle” ender med at forlade Fredensvang om et år.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle