• Forside
  • AGF Nyheder
  • Rösler: Holdet, spillerne og tilskuerne kommer til at samarbejde i jagten på sejren

Foto: Kronborgfotos

Rösler: Holdet, spillerne og tilskuerne kommer til at samarbejde i jagten på sejren


| Jonas Roulund |

Uwe Rösler ser frem til weekendens kamp på Ceres Park, hvor mange billetter allerede er ude. Den særlige hjemmebanestemning skal udnyttes, fortæller han blandt andet.

0-0 i Vejle var ikke, hvad de fleste havde håbet på, og cheftræner, Uwe Rösler, har da også brugt en del tid i denne uge på at analysere og bearbejde kampen i samarbejde med sin stab og trup. Det uafgjorte resultat mod rækkens 10. plads placerer AGF syv point fra de medaljegivende pladser i ligaen.

– Vi ved godt, folk var nede over resultatet og kampen i Vejle. Vi spillede ikke så godt, som vi ønskede. Men sådan er fodbold nogle gange. Vi har analyseret det, bearbejdet det og er kommet videre. Nu skal vi se, hvilke kampe der kommer ud af det her, fortæller Rösler til AGF.dk.

Uwe Rösler hylder AGF's fans.
Foto: Kronborgfotos

Hjemmebanefordelen skal udnyttes

FC Midtjylland kom heller ikke godt fra start i 2024, da de tabte til Brøndby, så det bliver to sultne hold, der møder op søndag aften.

– Kampen på søndag bliver en helt anderledes kamp. Et anderledes system. Det er et hold, der er helt inde i mesterskabskampen, de er godt organiseret og har stærke individuelle spillere. Det skal vi håndtere, fortæller AGF’s cheftræner.

Uwe Rösler instruerer Eric Kahl.
Foto: Kronborgfotos

Han glæder sig til at mærke stemningen på Ceres Park igen, hvor der forventes over 11.000 tilskuere på plads.

– Vi håber at mærke den støtte, vi altid mærker, på søndag. For vi har brug for den. I hjemmekampe gælder det om at bruge hjemmebanefordelen på både tribunen og banen. På de dage arbejder vi sammen – holdet, spillerne og tilskuerne – i jagten på sejr, siger Rösler.

Opgøret mellem AGF og FC Midtjylland spilles søndag den 25. februar klokken 18 på Ceres Park.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.