Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Rösler før Hvidovre: Det er en stor kamp for os


| Jonas Roulund |

Efter sidste rundes nederlag til FC Nordsjælland har Hvidovre-kampen fået endnu større betydning, fortæller AGF’s cheftræner, Uwe Rösler.

Hvidovre er tilbage i landets bedste fodboldrække for første gang i 26 år. De er kommet hæderligt fra start med et smalt nederlag i Herning samt et 2-2-resultat i Randers, og nu venter den første hjemmekamp så for oprykkerne.

Og det bliver AGF, der får æren af at løbe ind på Pro Ventilation Arena søndag klokken 14. En kamp, som Rösler ser frem til med blandede følelser:

– Hvidovre er en stor kamp for os. Især efter vores nederlag til Nordsjælland. Vi skal gøre alt for at være klar til den kamp, fortæller cheftræneren.

Uwe Rösler med masser af energi i kamp.
(Foto: Kronborgfotos)

Presset program

Med AGF’s netop overståede europæiske eventyr er der pres på spillernes fysik i disse første uger af sæsonen, og Uwe Rösler er da heller ikke helt tilfreds med planlægningen fra Superligaens side i den forbindelse:

– Vi spiller allerede klokken 14, og det hjælper os ikke som klub. Hver time tæller, så jeg synes, kampen skulle ligge om aftenen, når vi spiller i Europa. Det ville hjælpe os, siger Rösler.

Han har i de seneste kampe roteret holdet en del, men til weekendens kamp vil han ikke ud med, hvor meget startopstillingen skal ændres.

– Jeg ved ikke, hvor meget der skal roteres til Superligakampen. Det er noget, vi må se på op til kampen i forhold til spillernes friskhed, fortæller cheftræneren.

Han har dog tidligere meddelt, at Peacock-Farrell kommer til at stå mod Hvidovre, så Hansen må nok forberede sig på endnu en kamp fra bænken.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle