Foto: Matti Kronborg

Rösler før Holstein: En mulighed for at imponere trænerstaben


| Jonas Roulund |

KSV Holstein venter i en testkamp i morgen, og AGF’s cheftræner ser frem til at teste kampformen med en stærk trup.

Landskampspausen er over os, og AGF’s Superligamandskab drager derfor til Kiel for at holde kampformen ved lige med en testkamp mod KSV Kiel i morgen.

Tyskerne indtager 4. pladsen i 2. Bundesligaen og er dermed en værdig modstander, der kan blive en god test for De Hviie, forklarer Uwe Rösler.

– Vi spillede også mod dem sidste år, det er et rigtig godt hold. De ligger på fjerdepladsen i 2. Bundesliga, så det er et højt niveau. Det bliver godt for drengene at måle sig mod den slags modstander. Det er det gode ved at spille mod internationale hold – vi ser noget nyt og vi lærer noget, fortæller cheftræneren til AGF.dk.

Sidst de to hold mødtes endte det 2-0 til AGF på mål af Sigurd Haugen og Mathias Sauer.

Sigurd Haugen har blikket fæstnet på bolden i en hjemmekamp for AGF.
Sigurd Haugen (Foto: Laura Hjørringgaard)

Stærk trup skal vise sig frem

AGF har ønsket testkampen for at holde spillerne i kampform frem mod næste Superligakamp, som først er mod Lyngby BK den 22. oktober.

Uwe understreger, at man tager en stærk trup med sydpå, mens Jacob Andersen og Mathias Sauer vil få chancen for start.

Foto: Kronborgfotos

– Det er en god mulighed for at imponere trænerne. Der er ikke noget pres for at skaffe tre point, så det er en perfekt mulighed for at gå ud og vise sig frem. Spillerne skal bare performe deres bedste og vise noget udtryk. Det er en god mulighed for dem. Som hold skal vi presse, skabe chancer og score nogle mål. Og så skal vi stå solidt i forsvaret. Vi vil gerne se, at alle kender deres opgave og så ser vi, hvordan kampen går, fortæller Rösler.

Opgøret spilles på Citti Fussball Parl klokken 12 i morgen og vil blive livestreamet.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.