Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Rösler: – Der er meget at forbedre


| Valdemar Andreasen |

Uwe Rösler var efter kampen mod Hvidovre IF tilfreds med, hvordan AGF startede kampen, men savnede, at holdet genfandt momentum efter det brændte straffespark. Han lagde blandt andet vægt på, at tilskuernes buh-råb ikke hjalp holdet.

AGF tog søndag aften imod Superligaens bundprop Hvidovre IF. Det skulle have været en kamp, hvor AGF kunne sætte gang i offensiven, men i stedet endte det som en skuffende optræden, på trods af at AGF vandt 1-0 på en dødbold i anden halvleg.

Uwe Rösler var dog mest tilfreds med, hvordan AGF spillede i første halvleg, og fremhævede særligt Mikael Anderson, der også tilkæmpede sig et straffespark.

– Vi startede godt ud og spillede bedre, end vi gjorde mod Silkeborg. Vores venstre side med især Mikael fungerede rigtig godt, hvilket også resulterede i, at vi fik et straffe. Det var dog som om, at momentum skiftede, efter vi misbrugte straffesparket. I anden halvleg fandt vi ikke vores rytme, vi var dårlige rent fodboldteknisk, og vi mistede vores organisation.

Da der var spillet et kvarter af anden halvleg, og spillet ikke fungerede, forsøgte Uwe Rösler at skifte formation til 4-2-3-1.

– Vi ændrede formation i anden halvleg for at bringe nogle spillere, der er gode på bolden. Det resulterede også i, at nogle spillere skulle spille på uvante pladser, blandt andet skulle AJ, der normalt spiller i venstre side, spille højre back. Det udnyttede Hvidovre, og i virkeligheden burde de have scoret, hvis ikke det var for Bailey, der spillede en rigtig god kamp i dag, siger cheftræneren.

Bailey klapper mod fansene

Tilskuerne hjalp ikke holdet

Under kampen var flere AGF-fans på stadion utilfredse med, hvordan De Hviie spillede, og at det var Hvidovre, der kom frem til de fleste chancer. Det resulterede i, at de gav deres mening til kende og der kunne høres enkelte, der buhede af det dårligt spillende hjemmehold.

– Tilskuerne gav deres mening til kende, og jeg tror ikke, det hjalp spillerne i dag. Spillerne gik i stå, og spillet blev ikke bedre – men så kom det forløsende mål, og derefter synes jeg, vi kørte sejren hjem komfortabelt. Men alt i alt ønskede vi at spille, som vi gjorde inden straffesparket i alle 90 minutter, og det lykkedes vi ikke med, fortæller Uwe Rösler.

Selvom AGF ikke har spillet prangende i de seneste kampe, så er det alligevel blevet til én uafgjort og to sejre i træk. Hvis man sammenligner pointhøsten i denne sæson med sidste sæson, så har AGF tilkæmpet sig et point mere i grundspillet.

Nu venter mesterskabsspillet for AGF, hvor de igen skal forsøge at sætte en stime sammen for at have en chance for medaljer. Kampprogrammet for mesterskabsspillet kommer i løbet af de næste par dage.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle