Foto: Kronborgfotos

Poulsen: Vi var nogle mandfolk


| Jonas Roulund |

Nicolai Poulsen glæder sig over, at det lykkedes at tage sejren over Randers trods en hektisk afslutning på gårsdagens Superligadyst.

AGF’s midtbaneterrier, Nicolai Poulsen, fik et gult kort og tre point med sig fra banen i går, og han glæder sig over, at det lykkedes at tage sejren over hans hjemby.

– Det er en sindssygt dejligt sejr, som vi har tørstet efter – at kunne give publikum den sejr, så det betød rigtigt meget for os, siger Poulsen til AGF TV.

AGF-mandskabet i jubel på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Forbedrede top seks-muligheder

Med sejren er AGF nu fem point foran Lyngby på ligaens syvendeplads, og der er dermed skabt et hul i tabellen, som kan give lidt selvtillid i forhold til at hente den vigtige top seks-placering i Superligaens Grundspil.

– Det giver et lille hul i tabellen, og det er en lille forløsning at kunne sammensætte to sejre i streg. Nu kan vi forhåbentligt holde det momentum, fortæller Poulsen, der dog måtte slide og slæbe for at hive 2-1 sejren i land efter en dramatisk afslutning på opgøret.

Her fik gæsterne et indirekte frispark i AGF’s målfelt, Brandhof fik rødt kort, og der var generelt en del klumpspil tæt under mål.

– Det var en hektisk afslutning. Stressende. Ud af den blå luft får de et inddirekte frispark, fordi Bailey holder den for længe, og det blev sindssygt stressende, men jeg synes, vi var nogle mandfolk, og det er jeg sindssygt stolt af, fortæller Nicolai Poulsen

Du kan se hele interviewet lige her:

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.