Skip to main content


Nicolai Poulsen i aktion for AGF (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Poulsen: Vi spiller outstanding godt


| Liv Cramer Agerslet |

Selvom AGF spillede overlegent i store dele af kampen, blev det til en deler efter søndagens opgør mod københavnerne fra FCK. Poulsen reflekterer her over VAR og holdets generelle udvikling.

Det var næsten som om både sol, måne og stjerner stod rigtigt, da Mads Emil Madsen bragte AGF foran efter få minutter i kampen mod FCK. Desværre var det en kortvarig lykke for den flotte kulisse, idet dommeren dømte offside få minutter senere.

På trods af det kedelige 0-0 resultat og en træls VAR-dommerkendelse, er der stadig lidt glæde tilbage i Aarhus, da AGF spillede en altdominerende kamp mod ligaens tophold. Det fortalte midtbanekriger, Nicolai Poulsen, efter søndagens kamp:

– Jeg synes, vi havde fortjent sejren. Vi gør mange ting rigtigt, og jeg synes, vi er langt bedre end FCK i dag. Det er små ting, der gør, at vi ikke kommer foran i 1. halvleg. Et offside-mål, som er meget tæt, og Patrick har også en kæmpe chance i 2. halvleg. Men der er rigtig mange positive elementer, vi kan tage med. Det er små ting, der gør, at vi ikke vinder i dag, fortæller Poulsen.

Han og holdkammeraterne leverede noget af det bedste spil, vi længe har set på Ceres Park, og det er noget, der skal bygges videre på, forklarer midtbaneterrieren:

– Vi spiller outstanding godt. Det, synes jeg, fortæller en historie om, hvor langt vi nået på relativt kort tid, hvis man ser på, hvor vi var i sidste sæson. Jeg synes igen, det et stort skridt på vejen, siger Poulsen.

Manglende skarphed blev afgørende

AGF sluttede med en placering som nummer 10 i sidste sæson, så forbedringen er markant med en nuværende 4. plads. Det også tydeligt at se, at fodboldfeberen i Smilets By er stigende ud fra det flot fyldte Ceres Park.

Et mål i kampen havde da også været prikken over i’et, da AGF-mandskabet ellers spillede en rigtig flot kamp, hvor ikke engang FCK’s stjernespiller Mohamed Daramy fik lov at sætte sit præg. Så ærgrelsen er da også tydelig at spore hos Poulsen, da han bliver spurgt til, hvordan AGF med en så overlegen spillestil, ikke får de tre point med videre:

– Ja, det spørger jeg også mig selv om. Vi kan sige, at der i hvert fald er en kendelse, der ikke går vores vej, og nogle chancer der skal scores på, hvis man vil med helt oppe, hvor det sjovt. Så ja, lidt mangel på kvalitet i de afgørende situationer. Men jeg synes, vi gør mange ting rigtige og at kunne spille FCK ud af brættet i store dele af kampen, det er jo positivt, forklarer AGF’s 6’er.

Efter kampen ligger AGF fortsat på en 4. plads kun tre point efter Viborg. Nu gælder det derfor om at kigge videre mod næste kamp, hvor vi søndag møder FCN i Farum kl. 18.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle