Nicolai Poulsen på Fredensvang (Foto: KSDH.dk)

Poulsen: Potentialet er større i Aarhus!


| Jonas Roulund |

Med AGF’s sejr over Randers er holdet nu sikret en plads i Mesterskabsslutspillet. Og det er netop årsagen til, at Poulsen i sin tid skiftede til AGF – der er mere at komme efter, som han siger.

Nicolai Poulsen elsker en god infight. Og han elsker at drille Randers. Nu er AGF sikret en plads i top seks, og midtbaneslideren fortæller, at han netop foretog sit skifte fra RFC til AGF tilbage i 2019, fordi potentialet i den hvide trøje er større.

– Det var en kæmpe sejr for os. Det var det også personlighedsmæssigt grundet min historie i Randers. Jeg skiftede til AGF for netop at få de her sejre mod Randers, fordi potentialet er større i Aarhus som by og som fodboldhold, fortæller han til bold.dk.

Poulsen er fortsat bosat i Randers, og han fortalte inden kampen til ksdh.dk, at det selvfølgelig betyder lidt ekstra at have håneretten over familien og vennerne i lokalmiljøet. Det interview kan du se her:

Mod nye mål

Poulsen leverede generelt en stor præstation i gårsdagens knokkelkamp, og han er efterfølgende blevet hyldet for sin store arbejdsindsats.

Men nu venter nye mål, fortæller 29-årige Poulsen.

– Vi ser os selv som en del af top seks, og det fik vi også vist mod Randers, hvor vi var bedst. Når man først er med i top seks, går man også efter noget metal, og længere op til topholdene er der heller ikke, fortæller 6’eren til Tipsbladet.

Poulsen spillede hele sin barndom og ungdom i fødebyen Randers og fik debut for førsteholdet i 2013. I 2019 skiftede han som bekendt til AGF, hvor han har været en af de første navne på holdkortet, uanset hvilken træner, der har stået ved taktiktavlen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.