Foto: Kronborgfotos

Poulsen efter forlængelse: Et mega fedt sted at spille


| Alexander Hjorth Jensen |

For nyligt forlængede Nicolai Poulsen sin kontrakt i AGF, så den nu løber til sommeren 2026. Derfor har AGF lavet et interview med Polle.

Spurgt ind til hvorfor han har valgt at forlænge sin aftale med AGF, så fortæller Polle at det var en nem beslutning.

– Jeg kan godt lide at være i AGF, og jeg synes at det er et mega fedt sted at spille. Så det var egentligt ret nemt for mig at komme frem til den beslutning, siger midtbaneslideren.

Poulsen ankom til AGF fra Randers i sommeren 2019. Siden da er det blevet til 138 kampe for De Hviie. Efter Polles scoring tidligere på sæsonen er han nu oppe på to træffere i den hvide trøje.

Nicolai Poulsen modtager blomster før en kamp (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Nogle sindssygt fede år

Generelt er den 30-årige midtbanespiller bare virkelig glad for at være i Aarhus, hvor han ser frem til at fortsætte det hårde arbejde.

– Det har været nogle sindssygt fede år. Det har været meget lærerigt, og jeg har udviklet mig både som person og fodboldspiller, fortæller han.

– Det er et sted jeg er rigtig glad for at være, og et sted hvor jeg føler at jeg har en god rolle – både inde på banen, men også udenfor banen, hvor jeg skal være en kulturbærer.

Mere hår på hovedet dengang

Nicolai Poulsen har været i AGF i over fire år, og midtbanemanden synes at tiden er gået hurtigt.

– Nu har jeg jo set nogle billeder fra da jeg ankom til klubben, og der har jeg da lidt mere hår på hovedet, end jeg har nu, siger Polle med et smil.

Du kan se hele interviewet med Nicolai Poulsen, der foregår i Diturs lokaler, nedenfor.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.