• Forside
  • AGF Nyheder
  • Peacock-Farrell kørt på hospitalet med hjernerystelse efter voldsomt sammenstød

Foto: Kronborgfotos

Peacock-Farrell kørt på hospitalet med hjernerystelse efter voldsomt sammenstød


| Jonas Roulund |

AGF’s nordirske målmand, Bailey Peacock-Farrell, blev her til aften kørt på hospitalet efter sit sammenstød med Bashkim Kadrii i Superligakampen mellem AGF og OB.

Det så ikke godt ud, da Peacock-Farrell bragede sammen med OB-angriberen Bashkim Kadrii efter godt 50 minutters spil i dagens opgør på Ceres Park.

OB-angriberen og AGF-målmanden fløj begge ud til et fladt indlæg, men da Peacock-Farrell kom først på bolden var det for sent for Kadrii at bremse, og han gled med knæet hårdt ind i nordireren på stregen.

Peacock-Farrell gik ud i et kort moment, men kom heldigvis hurtigt til bevisthed igen og kunne selv gå fra banen efter et langt spilstop.

Efter slutfløjt kunne cheftræner Uwe Rösler give en opdatering på målmandens situation.

– Han har fået en hjernerystelse, en brækket næse og flænge i hovedet, men vi må se, hvad lægerne siger, sagde Rösler.

Foto: Kronborgfotos

Ikke rødt kort

Situationen resulterede i et gult kort til Bashkim Kadrii, og AGF’s cheftræner mener, at det var en meget fair vurdering fra kampens dommer.

– Jeg synes ikke, det var et rødt kort, og jeg anklager ikke angriberen for noget. Det var to spillere, som modigt kastede sig ind i en nærkamp, fortalte Uwe i mixed zone efter kampen, som endte 1-1 på Ceres Park.

AGF’s stab opdaterede i øvrigt også den fremmødte presse med information om, at Bailey efter omstændighederne har det godt, men at man ikke kan sige noget om, hvor længe der går, før vi får ham at se på banen igen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.