Foto: Matti Kronborg

Peacock-Farrell: Jeg reagerede instinktivt


| Jonas Roulund |

AGF’s nordirske målmand, Bailey Peacock-Farrell blev ufrivilligt hovedperson i gårsdagens kamp mod Brøndby IF. Han ærgrede sig efterfølgende over situationen, som førte til gæsternes føringsmål.

Bailey Peacock-Farrell nåede seks kampe for AGF, inden Jesper Hansen igen tog over.

Det var dog ikke på grund af rent sportslige præstationer, at den 26-årige nordirer blev udskiftet. En kikset situation i gårsdagens kamp mod Brøndby, hvor Peacock-Farrell modtog en tilbagelægning, gled og nedlagde Brøndbys Kvistgaard gav nemlig gæsterne et straffespark og et rødt kort til målmanden.

– Det var en uheldig situation. Jeg glider, og så reagerer jeg instinktivt derefter. Det hele gik meget hurtigt, fortæller Peacock-Farrell.

Bailey Peacock-Farrell på vej på banen i sin debut for AGF på Ceres Park.
Foto: Matti Kronborg

I tvivl om reglerne

Bailey forklarer desuden, at han ikke var helt klar over, hvordan regelsystemet fungerede, og at det fik afgørende betydning for hans reaktion efter at være gledet.

– Jeg troede ikke, at man blev straffet to gange altså med både straffespark og en udvisning. Min forståelse var, at når Brøndby fik straffesparket, så ville jeg bare få et gult kort. Hvis jeg vidste, at jeg ville få direkte rødt i situationen, havde jeg højst sandsynligt ikke begået straffesparket, og i stedet bare givet Brøndby målet og så være fuldtallig i resten af kampen, fortæller målmanden.

Udvisningen faldt allerede efter 24 minutter, hvilket gav Brøndby overhånden i den resterende del af opgøret, som endte med et 0-3 nederlag.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.