Foto: Matti Kronborg

Peacock-Farrell før Ishøj: Jeg har ikke brug for en fridag


| Jonas Roulund |

I aften venter Ishøj IF i Oddset Pokalen, og det vil være en oplagt mulighed for at rotere i truppen. Men på målmandsposten er der nu ikke behov for at skifte ud, ifølge Bailey Peacock-Farrell.

Jesper Hansen og Bailey Peacock-Farrell konkurrerer om pladsen i målet i denne sæson, og en pokalkamp vil være en oplagt mulighed for at roterer på pladsen. Men manden, der har været foretrukket i målet på det seneste – Bailey Peacock-Farrell – har nu intet behov for at give pladsen fra sig i aften.

– Personligt vil jeg gerne spille alle kampe. Hvis du taler med Jesper, tror jeg, han vil sige det samme. Så jeg er fit og til rådighed, siger han til bold.dk.

Bailey Peacock-Farrell på vej på banen i sin debut for AGF på Ceres Park.
Foto: Matti Kronborg

Vigtigt at spille

Peacock-Farrell kom til AGF denne sommer på en lejeaftale fra Burnley, og han har siden spillet 11 kampe for De Hviie. Et rødt kort har dog også holdt ham ude undervejs, men nu ser det ud til, at han igen har bidt sig fast som fast starter – måske endda både i Superligaen og Pokalturneringen.

– Nogle steder kan det variere, hvem som spiller i ligaen og i pokalen. Men for mig er det vigtigt at spille så mange kampe som muligt. Så jeg har ikke brug for nogen fridag, fortæller målmanden.

Kampen fløjtes i gang klokken 18 i aften på Ceres Park. Startopstillingerne offentliggøres klokken 17.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.