Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Peacock-Farrell: Der sker fejl, og vi må videre


| Jonas Roulund |

AGF kom bagud i gårsdagens opgør mod FC Midtjylland, da nordirske Paecock-Farrell sendte bolden ud i fødderne på en FCM-spiller efter 26 minutters spil. Han erkendte efter kampen fejlen, men er hurtigt klar til at se fremad.

Bailey Peacock-Farrell har vogtet buret i de seneste kampe for AGF med ganske fin succes, men mod FC Midtjylland gik det galt.

En aflevering til Knudsen blev for satset, og så udnyttede midtjyderne situationen til at bringe sig i front.

Målmanden erkendte efterfølgende fejlen overfor TV 3 Sport:

– Jeg gav ikke Magnus (Knudsen, red.) nok tid til at reagere og lægge bolden tilbage. Den måde vi spiller på, kommer til at være risikabelt engang imellem. Indtil videre har det virket i sæsonen, fortæller målmanden.

Bailey Peacock-Farrell på vej på banen i sin debut for AGF på Ceres Park.
Foto: Matti Kronborg

High risk – high reward

26-årige Peacock-Farrell har to clean sheets for AGF på CV’et, hvor han har leveret en række gode præstationer. Men med holdets spillestil må det forventes, at der sker fejl i ny og næ, forklarer han.

– I løbet af en sæson kommer man nok til at lave en fejl eller to. Så det er, hvad det er, lyder det fra nordireren.

Tobias Bech fik udlignet med kort tid tilbage af gårsdagens kamp, hvilket alligevel sikrede et point til De Hviie, og det reddede dermed også Peacock-Farrells nattesøvn.

– Det var fantastisk., at Bech fik udlignet. Det er jeg selvfølgelig virkelig glad for. Jeg synes, det var fortjent, at vi fik et point, siger AGF-keeperen.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle