Foto: Kronborgfotos

Peacock-Farrell: Dejligt at spille på mere fast basis


| Jonas Roulund |

AGF’s nordirske lejesvend har givet interview om tilværelsen i Aarhus til Burnley FC, som har kontrakt med målmanden frem til sommer – og en forlængelsesoption.

Bailey Peacock-Farrell kom til AGF på en sæsonlang lejeaftale denne sommer og har indtil videre fået 14 kampe for De Hviie.

Han har kontraktudløb med Burnley FC til sommer, men englængerne har dog en option på at forlænge aftalen – men det skal ske inden årets udgang.

– Det er gået rigtig godt indtil videre. Det er første gang, jeg bor i udlandet, og det har været et rigtig godt skifte for mig, siger Peacock-Farrell til Burnleys hjemmeside.

Bailey Peacock-Farrell i kamp for AGF mod Hvidovre med hvidklædte AGF-fans i baggrunden.
Foto: Matti Kronborg

Han fortæller desuden, at det har været rart at komme ind og spille på mere fast basis i forhold til, hvad han var vant til i Burnley.

På niveau med Championship

Lejesvenden har både gjort sig i Burnley, Leeds og Sheffield Wednesday i karrieren, og han sammenligner nu Superliganiveauet med den næstbedste række i England.

– Ligaen er meget taktisk, så tempoet kan være en smule lavere og med færre omstillinger end i Championship og Premier League. Få englændere ved meget og den danske Superliga, men jeg vil sige, at den er på niveau med Championship, fortæller han.

Peacock-Farrell er nu rejst hjem til Nordirland, hvor han skal holde prøve at holde juleferie for første gang, siden han spillede U18-fodbold.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.