Skip to main content


Mikkel Duelund i AGF-trøjen (Foto: Screenshot fra AGF’s præsentationsvideo)

Officielt: Mikkel Duelund bliver AGF-spiller


| Jonas Roulund |

Søndag aften har AGF offentliggjort den 25-årige offensivspiller i den hvide trøje. Han tiltræder i klubben på en kort aftale frem til sommeren 2023.

Længe har rygterne svirret, og her til aften blev det så endelig officielt; Duen er landet i Aarhus, hvor han har underskrevet en kontrakt med AGF.

Duelund kommer til fra Dynamo Kiev, som købte danskeren fra FC Midtjylland i 2018. Siden sommeren 2021 har han dog været udlejet til hollandske NEC Nijmegen, hvor det har været småt med succes.

Stig Inge Bjørnbye udtaler til AGF.dk:

– Det er en stor fornøjelse, at kunne byde Mikkel velkommen tilbage i AGF og i 3F Superligaen, hvor han tidligere har været en profil. Han kommer nu tilbage til Danmark med en god erfaring, og han bliver med sit offensive drev og sin gode teknik en spændende og stærk tilføjelse til vores trup, siger sportschefen.

Tidligere har rygterne svirret omkring en halvårlig lejeaftale, men AGF nævner endnu ikke, om der er tale om en lejeaftale eller en permanent kontrakt.

– Begge parter har stærk og positiv indstilling om, at vi senere kan lave et længere samarbejde. Men på grund af de særlige omstændigheder i forhold til Kiev, er vi startet med en kortere aftale med Mikkel, fortæller sportschef, Stig Inge Bjørnebye til AGF.dk.

Glædeligt gensyn

Mikkel Duelund har en fortid som ungdomsspiller i AGF, inden han skiftede til FC Midtjylland som 14-årig. Her fik han sin Superligadebut i 2015 og nåede 120 kampe med 26 mål og 15 assists til følge, inden turen altså gik til Kiev. Det er desuden blevet til en række U-landsholdskampe på U16-U21-landsholdet.

Nu kan vi glæde os over, at se ham tilbage i den hvide trøje.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle