Foto: AGF.dk

Officielt: AGF henter Tobias BechAGF har lavet endnu en forstærkning af truppen. Fredag har De Hviie præsenteret Tobias Bech som ny spiller på Fredensvang.

Tobias Bech vender hjem til Danmark – nærmere bestemt Aarhus, og når dermed kun en enkelt sæson i den tyske klub, hvor han har imponeret. Det er blevet til 13 mål og fem assists i 35 kampe for 3. Bundesliga-klubben Ingolstadt 04.

Han får en femårig aftale med AGF.

– Vi har fulgt Tobias og hans flotte udvikling med interesse i lang tid. Allerede da han var i Viborg FF viste han, hvilket talent han indeholder og hans udvikling er fortsat i tysk fodbold, hvor han har gjort en stor forskel for sit hold i en stærk liga. Så det er en fornøjelse, at det nu er lykkes at hente ham til vores klub, fortæller sportschef Stig Inge Bjørnebye til agf.dk.

Offensive kvaliteter

Den 21-årige danske offensivspiller kom til den tyske klub i august 2022, hvor Ingolstadt hentede Bech i Viborg FF, som han havde tørnet ud for siden 2014. For Viborg nåede han at score fire mål i 25 Superliga-kampe, mens det i 1. Division blev til ni mål i 49 kampe.

Tobias Bech er en offensivspiller, der oftest har spillet på kanten. Men i Uwe Röslers system bruges der ikke den type offensive kanter, så Bech skal højest sandsynligt kæmpe om én af de to offensive pladser lige bag Patrick Mortensen, hvor Duelund og Anderson spillede i foråret.

Han glæder sig til at optræde for publikum på Ceres Park:

– Jeg glæder mig meget til at komme i gang. AGF er et skridt op for mig til en stor klub, og da jeg hørte om interessen, var jeg aldrig i tvivl om, at det var det, jeg gerne ville. Når man får sådan en mulighed, så skal man tage springet. Jeg er klar til det næste kapitel i min karriere efter et godt år i Tyskland, hvor jeg synes, jeg har udviklet mig i en god sæson for mig personligt, fortæller Tobias Bech til klubbens hjemmeside.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.