Stig Inge Bjørnebye med AGF-halstørklæde om halsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Officielt: AGF henter Mats Knoester


| Jonas Roulund |

Så skete det – AGF styrker forsvaret i de sidste minutter af sommerens transfervindue med den 24-årige stopper, Mats Knoester.

Det var lige oppe over, men det lykkedes til sidst Stig Inge Bjørnebye at hente en erstatning for TK, der tidligere på dagen skiftede til Udinese i en rekordtransfer.

Rösler har nævnt, at Anker endnu ikke er klar til en startplads, og derfor håbede mange, at det ville lykkes for AGF at hente en ny, stærk forsvarsspiller, inden transfervinduets afslutning.

Det lykkedes i sidste øjeblik, da hollandske Mats Knoester nu kan kalde sig AGF-spiller. Han er hentet på en lejeaftale med købsoption fra ungarske Ferencvárosi TC frem til sommeren 2024.

– Vi får en stærk venstrebenet centerforsvarer ind i Mats, som har stor erfaring fra både den hollandske og ungarske liga, og også fra mange europæiske kampe i den seneste sæson. Her har han vist sig flot frem som en fast del af et mesterskabsvindende hold i Ungarn, siger Stig Inge Bjørnebye til AGF.dk.

24-årige Knoester er 188 centimeter høj og har optrådt 25 gange for diverse hollandske ungdomslandshold. Han bliver den blot fjerde hollænder til at optræde i AGF. De tidligere hviie landsmænd er Willy Sheepers, Kevin Diks og Jelle Duin.

– Efter vores salg af TK har vi ønsket at styrke os med en ny central forsvarsspiller, og Mats lukker det hul for os. Han er en rolig spiller med et godt overblik, der har øje for sit holds bedste og som rummer gode lederegenskaber, hvad han også viste, da han i en ung alder var viceanfører for sin klub i Holland, siger Stig Inge Bjørnebye.

Knoester er noteret for 48 kampe for Ferencvárosi TC, hvor han har spillet siden sommeren 2022. Inden da optrådte han for hjemlandets Heracles Almelo. Han har fået sin fodboldopvækst i Feyenoord, hvor han nåede 50 U19-kampe, inden turen gik videre.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.