• Forside
  • AGF Nyheder
  • Nykøbing FC: Truppen glæder sig til at møde et af Danmarks bedste hold

Foto: Kronborgfotos

Nykøbing FC: Truppen glæder sig til at møde et af Danmarks bedste hold


| Jonas Roulund |

I Nykøbing Falster glæder man sig til dagens pokalkamp mod AGF, og holdet glæder sig til at blive testet mod et af “landets bedste hold.”

I Nykøbing FC er den tidligere landsholdsspiller, Claus Jensen, manager, og han glæder sig til aftenens opgør mod AGF.

Holdet fra 2. division slog forrige sæson FC København ud med klare 3-0, mens de i seneste sæson sendte OB ud af pokalturneringen efter straffespark på Lollands Bank Park.

Der er med andre ord ikke nødvendigvis tale om en walk over for De Hviie, som dog må betragtes som store favoritter.

– Vi er klar. Hele truppen glæder sig til at løbe på banen og spille en fantastisk fodboldkamp mod et af de bedste hold i Danmark og en klub, som traditionelt har været med til at præge dansk fodbold, fortæller manager i NFC, Claus Jensen til 2. divisionsholdets hjemmeside.

Nykøbing FC vs. AGF kampgrafik.
Grafik: KSDH.dk.

Alt kan ske

Jensen har selv en gloværdig fortid som professionel fodboldspiller i Premier League og på landsholdet og ved, hvad det handler om, når man møder en på papiret stærkere modstander.

– Vi skal spille vores chance, være modige og nyde kulissen. Det er inspirerende for vores unge, meget talentfulde hold, at teste sig mod de bedste hold i Danmark og i pokalfodbold kan alting ske, så vi løber på banen for at vinde, udtaler Claus Jensen.

Kampen fløjtes i gang klokken 19 i aften, og du kan finde billetter på Nykøbing FC’s hjemmeside eller ved indgangen til stadion.

Hvis du tager den hjemmefra, så er TV3+ klar med signal fra pokalkampen.

Du kan læse vores Nykøbing FC – AGF optakt her.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.