Foto: Kronborgfotos

Ny AGF-dokumentar viser tifo-arbejdet helt tæt på


| Jonas Roulund |

AGF TV er i dag udkommet med en dokumentar, der viser det store frivillige arbejde, der ligger bag de smukke tifoer, når De Hviie optræder på ude- og hjemmebane.

Vi har tidligere beskrevet det her på KSDH, og det kan ikke få nok omtale: Tifo-arbejdet er imponerende på AGF’s fanscene.

Læs også: AGF’s SLO: Minutterne op til en tifo-afvikling er ekstremt nervepirrende

Nu har AGF TV været med bag kulisserne og kreeret en ganske imponerende mini-doku om arbejdet, der giver så meget til stemningen på stadion uge efter uge.

AGF fans på Ceres Park i kamp mellem AGF og FC Nordsjælland.
Foto: Matti Kronborg

Stærke frivillige kræfter

– Jeg ser klart mig selv som en, der skal yde en præstation, når AGF spiller. For jeg ved, hvad mit arbejde kan gøre for at løfte hele stemningstribunen med 3000 mand, indleder tifo-ansvarlige, Mads Jacobsen i dokumentaren, der er en 7 minutter og 37 sekunders smuk, stemningsmættet fortælling om de frivilliges hårde arbejde.

Uwe Rösler hilser på AGF’s fans før kampstart (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Der evalueres og planlægges løbende for at opnå de smukkeste afviklinger af tifoerne på stadion, og der går ofte uger, dage og sene aftentimer med at optegne flotte bannere eller producere flag og mosaikker. Herefter står kampdagen så for døren, hvor mange mennesker arbejder sammen om at få det hele til at spille.

– Det er med til at gøre, at folk synes, det er endnu federe at komme på stadion, og så er det med til at gøre, at det er federe for spillerne at spille i AGF, fordi der er en fed kulisse omkring kampene, fortæller AGF’s SLO, Jonas Labich.

Du kan se hele dokumentaren lige her:

Du kan læse mere om tifoarbejdet og se, hvordan du kan støtte det lige her: AGF Tifo

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.