Foto: Laura Hjørringgaard

Nulløsning i sommerens næstsidste træningskamp


| Jonas Roulund |

Janni Serra fik debut, da AGF spillede 0-0 mod Viborg FF i sommerens næstsidste testkamp, inden Superligaen genoptages den 23. juli.

Uwe Rösler og Jacob Friis stillede med stærke opstillinger i dagens testkamp mellem AGF og Viborg FF.

Her blev der fløjtet i gang i Vildbjerg klokken 15:30, og selvom der ikke blev scoret, så viste De Hviie gode takter især i første halvleg.

Efter et kvarters spil forsøgte Mikkel Duelund sig med en afslutning, der blev nappet af Viborgs keeper, og der var generelt meget fint offensivt spil i de første 45 minutter.

Interessante indskiftninger

2. halvleg bød på mere af det samme – gode muligheder, men der manglede lige den sidste skarphed.

Til gengæld skete et par nævneværdige indskiftninger. Kontraktfrie 34-årige Mikkel Andersen, der træner med AGF for tiden, erstattede nemlig Jesper Hansen efter 66 minutters spil, og det kan måske være et tegn på, at den tidligere Viborg-målmand er på vej til at spille sig til en kontrakt i Aarhus.

Derudover fik Janni Serra debut med 20 minutter igen. Han bidrog som fin opspilsstation, men brændte også en god chance på oplæg fra Mathias Sauer.

– Det var en god og intens testkamp. Vi kunne se nogle af de ting, vi har arbejdet med og nu bevæger vi os også mere over mod det taktiske, hvor vi fik prøvet nogen gode ting i dag. Det var et godt skridt fremad med gode chancer til os i begge halvlege. Men der er også noget, vi skal gøre bedre, og det er jeg meget fortrøstningsfuld omkring, fortæller cheftræner, Uwe Rösler til klubbens hjemmeside. 

AGF’s opstilling udformede sig således: J. Hansen (66: M. Andersen) – T. Kristensen (72: M. Akoto), F. Tingager (72: D. Herrington), T. Mølgaard (75: J. Andersen) – F. Beijmo (72: F. Brandhof), N. Poulsen (72: Z. Duncan), M. Madsen (72: M. Knudsen), E. Kahl (66: G. Links) – M. Duelund (66: M. Sauer), T. Bech (66: P. Bjur), P. Mortensen (72: J. Serra).

Næste – og sidste træningskamp inden turneringsstart er på søndag, hvor FC Midtjylland kommer forbi Ceres Park klokken 14. AGF kommer snart med mere info angående tilskuerforhold til denne kamp.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.