Yann Bisseck leverede en solid indsats mod AC Horsens (Foto: Laura HJørringgard)

Mortensen om Bisseck: Skiftet er fuldt fortjentYann Bissecks skifte til Inter sætter nye standarder for hvad AGF er i stand til. Nicolai Poulsen og anfører Patrick Mortensen har sat lidt ord på, hvad de tænker om AGF’s rekordsalg.

Patrick Mortensen har været glad for at se den udvikling, Yann Bisseck har gennemgået i AGF, udtaler han i et interview med Discovery+.

Jeg husker tydeligt, da han kom hertil under David. Han har taget arbejdshandskerne på. Han kom fra et sted, hvor han ikke spillede kontinuerligt grundet skader. Cadeau til Yann, som har gjort det exceptionelt godt og har taget de ting ind, som Uwe har fortalt ham. Det glæder mig helt vildt, og jeg synes også, at os omkring ham har været en del af det. Det skal vi også tage med. Og han havde nok ikke kunne gøre det uden os, men omvendt er skiftet fuldt fortjent, og jeg håber, at det lykkedes for ham dernede, siger Patrick Mortensen.

Klar til at tage skridtet op

Mortensen tilføjer, at han tror at Bisseck er klar til at tage det store skridt op.

– Jeg har en følelse af, at han sagtens kan være med dernede. Jeg havde en følelse af, at han nogle gange til træning og i kampe spillede lidt på 90%. Til sidst var han måske lidt fraværende i nogle kampe, men det er jo fordi, der er noget mentalt inde over i forhold til spekulationer om en transfer. Men jeg har følelsen af, at han godt kan klare det i Inter, udtaler Patrick Mortensen.

Nicolai Poulsen er også glad for at have kunnet hjælpe Yann Bisseck op på så højt et niveau, at en Champions League-finalist er interesseret i ham.

– Det er jo egentlig voldsomt, når man lige sidder og tænker over, at det er Inter, han skal til. Det er noget, der i realiteten ikke burde kunne lade sig gøre. De har lige været i Champions League-finalen. Selvfølgelig er man stolt over at hjælpe ham op på det niveau, men mest af alt stolte på Yanns vegne. Jeg synes, det er mega fortjent, og han har potentiale til at komme rigtig langt. Jeg synes, han har hele pakken i forhold til at komme endnu længere, siger Nicolai Poulsen.

Du kan se hele klippet med Polle og Paddy herunder.

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.