Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Mortensen efter SIF: Et billede på vores 2024


| Jonas Roulund |

Patrick Mortensen ærgrer sig efter dagens nederlag over, at man ikke fik udnyttet sine muligheder i 1. halvleg, men håber, at man kan tage de gode elementer med sig videre.

AGF tabte her til aften 1-0 til Silkeborg IF på trods af en flot 1. halvleg, hvor den ene store chance opstod efter den anden.

Efter pausen gik luften dog af ballonen – gæsterne bragte sig hurtigt i front, og så var det op ad bakke resten af kampen.

– Vi snakkede i pausen om, at vi skulle blive ved, og at vi skulle være klar over, at det nok ville være et forandret Silkeborg-hold, der kom ud til 2. halvleg, men det er sgu bare træls, at vi så tidligt efter pausen indkasserer et mål. Det er bare et billede på vores 2024, og det har været op ad bakke i langt de fleste kampe, fortæller Patrick Mortensen.

Patrick Mortensen siddende i græsset (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Løb tør for energi

AGF-mandskabet gik til pause med en skudstatistik, der lød 11-1. En masse muligheder blev altså spildt, og topscoreren fik selv formøblet et par store muligheder undervejs.

– Første halvleg er langt hen ad vejen godkendt og rigtig fin bortset fra de manglende mål. Jeg kan ikke sige, hvorfor vi mangler den sidste skarphed. Jeg følte selv, at jeg var i et godt flow og havde en god følelse, men sådan skulle det ikke gå, fortæller anføreren, der har scoret 13 mål på tværs af alle turneringer i indeværende sæson.

– Når man tænker på, hvilket gok i nødden vi fik efter finalen, så synes jeg trods alt, at der er noget i vores præstation, som jeg er glad for at se. Men vi er enormt skuffede over at tabe, det skal der ikke herske tvivl om, siger Mortensen, som prøvede at forklare, hvorfor man ikke kunne fortsætte trykket mod silkeborgensernes mål efter pausen.

– Vi prøver at svare igen, men vi investerede rigtig meget energi i 1. halvleg, mens Silkeborg blev bedre på kuglen efter pausen, så vi måtte bruge flere kræfter på at forsvare. Det er selvfølgelig enormt frustrerende, men vi må arbejde videre og sørge for at få skabt mere af det, vi så i 1. halvleg i dag, fortæller Mortensen.

Næste opgør venter for AGF på tirsdag, hvor mesterskabskandidaterne fra FC København gæster Ceres Park.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle