Foto: Matti Kronborg

Mølgaard: Jeg er stolt over at repræsentere AGF


| Alexander Hjorth Jensen |

Han er én af de to AGF’ere, der i denne sæson har spillet samtlige minutter i Superligaen. Og den hårdtarbejdende vestjyde nyder at spille for De Hviie.

Mølgaards succes i AGF tog fart, da Uwe Rösler valgte at omskole højrebacken til yderstopper i et tremandsforsvar. En omskoling som Mølgaard er meget tilfreds med.

– Det har været et godt positionsskifte, jeg gjorde i den sidste halvsæson før sommeren. Og det har jeg bygget videre på. Så jeg er godt tilfreds med, hvordan sæsonstarten har udviklet sig, og vi har stået godt som forsvar, fortæller Tobias Mølgaard til campo.dk.

Mølgaard blev sidste sommer hentet hos Vejle BK, der netop var rykket ud af Superligaen. Siden da er det blevet til 44 kampe for AGF. Han er endnu ikke kommet på måltavlen.

Tobias Mølgaard sparker bolden fremad banen, da AGF taber 0-3 mod Brøndby. 17. september 2023.
Foto: Matti Kronborg

Vil gerne fortsætte i AGF

Mølgaards flotte præstationer for De Hviie får selvfølgelig mange til at tænke på, om han kunne have en fremtid i en udenlandsk klub, da mange store ligaer kigger mod Superligaen for at hente forstærkninger.

– Jeg er super glad for at være her, og der er ikke noget i mig, der hungrer efter at komme ud. Jeg er glad, hvor jeg er. Og så må vi se, om mine præstationer bringer interesse, hvad enten det er indefra fra AGF, eller om der er nogen andre, der kan se mig spille for deres klub. Det tager jeg meget stille og roligt.

AGF har i det netop overståede transfervindue solgt to forsvarsspillere for voldsomme summer, da Thomas “TK” Kristensen og Yann Bisseck er røget til flotte adresser i Italien. Tobias Mølgaard har dog ikke travlt med at skulle forlade AGF.

– Fodboldmæssigt og i forhold til transfermarkedet så er jeg jo også lidt oppe i årene, selvom jeg kun er 27 år. Så det er en anden case, end når man sælger unge spillere som Yann og TK. Så jeg ved sgu ikke, hvad jeg er værd. Jeg er glad for bare at præstere, og så går jeg ikke så meget op i, hvad klubber ville skulle betale for mig. Det er mere hele pakken, og det, at man har en vigtig rolle, der betyder noget for mig.

AGF betalte angiveligt omkring tre millioner kroner for Mølgaard, da han blev hentet til fra Vejle BK.

Mads Emil Madsen og Tobias Mølgaard fejrer en AGF-scoring.
Foto: Matti Kronborg

Rösler og Mølgaards næste udfordring er i morgen i Randers, hvor over 1700 AGF’ere rejser med De Hviie til lokalopgøret.

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.