Tobias Mølgaard gør klar til et indkast (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Mølgaard før OB: Vi skal være aggressiveKl. 20 søndag aften løber Tobias Mølgaard og resten af de modigste helte fra byen, på banen i Odense. Her skal OB’s formsvingende mandskab besejres, efter at AGF senest tabte point mod Silkeborg IF.

OB har lavet mange ændringer i sommerpausen, og derfor er det også et anderledes OB-hold end det AGF mødte i seneste sæson.

– Det er et godt fodboldhold, der venter os med spændende individualister. Der er mange nye på OB-holdet i forhold til sidste kamp som vi skal lære at kende. Og de har set gode ud her i starten af sæsonen, så det bliver en spændende og fed kamp, hvor vi ser frem til at måle os med OB, siger Tobias Mølgaard til agf.dk.

AGF skal angribe kampen

Mølgaard var i seneste sæson med til at besejre OB begge gange AGF mødte det fynske mandskab. Og den energiske forsvarsspiller er klar til kamp på søndag.

– Vi skal være aggressive og tage kampen til os og være fremadrettet, som vi har haft succes med, når vi har været bedst. Vi har mange dygtige spillere, så vi skal ud og angribe kampen.

Tobias Mølgaard lægger an til skud i en kamp mellem AGF og Silkeborg.
Foto: Matti Kronborg

Skal gøre det vanskeligt for dem

Mølgaard og resten af truppen har gode erfaringer med at trække det længste strå mod OB, og han mener at AGF skal ned og gøre OB’s arbejdsbetingelser dårlige.

– Det er en god bagage, at vi viste i sidste sæson, hvordan man vinder over OB. Så vi tager derned med en god følelse. Når man kommer et sted, hvor man før har fået point og sejre, så har man også en god følelse, når man går på banen – det kan vi i hvert fald bruge til noget, men det er nok ikke noget OB’erne tænker så meget over. De skal ud og vise hjemmepublikummet, hvad de kan med deres nye spillere. Og det er så vores opgave, at gøre det vanskeligt for dem endnu engang, siger Tobias Mølgaard.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.