(Foto: AGF.dk)

Medie: Duelund kommer til AGF på leje frem til sommer


| Thomas Vedel |

Iflg. Viaplays oplysninger kører Mikkel Duelund i dag fra Holland til Aarhus, for at underskrive en lejeaftale på et halvt år med AGF.

Som vi her på KSDH.dk har berettet om i flere omgange, er Mikkel Duelund på vej til Aarhus iflg. vores kilder og adskillige andre medier i både Danmark og Holland.

I dag skriver TV3Sport.dk, at de har oplysninger om at Duelund søndag kører fra Nijmegen i Holland mod Aarhus for at skrive under på en lejeaftale med AGF som skal vare sæsonen ud.

Duelund er stadig på kontrakt hos Dynamo Kiev i Ukraine indtil 2024 iflg. hans medierådgiver Lars Hendel.

At Duelunds kontrakt først udløber i 2024, er nok forklaringen på, hvorfor AGF tilsyneladende kun tilknytter Duelund på en kortvarig lejeaftale. At købe ham fri af en kontrakt i Dynamo Kiev før tid, ville sandsynligvis være forbundet med en omfattende transfersum.

Siden sommeren 2021 har Duelund været lejet ud til NEC Nijmegen i den hollandske Æresdivision, hvor han har fået 42 kampe og scoret fire mål for klubben.

I denne sæson er det ikke blevet til meget spilletid for Duelund i Nijmegen, men han er dog blevet benyttet i de seneste kampe, hvor klubben har haft flere midtbanespillere ude med skader og karantæne.

Nu ser det altså ud til, at Duelund meget snart præsenteres som den nyeste mand i hvidt på Fredensvang. Men det forlyder altså, at det – i hvert fald i første omgang – kun bliver på en lejekontrakt frem til sommer.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.