Foto: Matti Kronborg

Medie: Bisseck præsenteres i Inter på tirsdag


| Jonas Roulund |

Ifølge den italienske avis, La Gazetta dello Sport, præsenteres Yann Bisseck som Inter-spiller på tirsdag, når det obligatoriske lægetjek er klaret.

Yann Aurel Bisseck står til at sikre AGF en rekordtransfer denne sommer for syv millioner euro svarende til cirka 52 millioner kroner, og nu kan den italienske avis, La Gazetta dello Sport berette, at skiftet ser ud til at blive offentliggjort på tirsdag.

– Der er stadig en smule usikkerhed, men alt får os til at tro, at tirsdag vil være dagen for Yann Bissecks præsentation i Milano, skriver Gazetta dello Sport således.

Den tyske forsvarsspiller er i øjeblikket på en lille ferie efter Tysklands deltagelse ved U21-EM, hvor holdet skuffende røg ud i gruppespillet, men forude venter altså et stort skifte for den 22-årige jernmand.

– Han mangler blot det obligatoriske lægetjek samt underskrivelsen af ​​kontrakten på tirsdag, som vil gøre ham til sæsonens tredje signing efter Thuram og Frattesi, skriver den italienske avis.

Bisseck har spillet 68 kampe for AGF med seks mål og tre assists til følge, og så har han otte U21-landskampe og et mål på CV’et for Tyskland.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.