Utrættelige Gift Links (Foto: Matti Kronborg)

Medie: AGF vil forlænge kontrakten med Gift Links


| Thomas Vedel |

Gift Links har genvundet mange AGF fans’ hjerter i denne sæson, hvor sydafrikaneren med stor succes er blevet omskolet fra offensiv wing til wingback. Iflg. TipsBladet har Links dog ikke kun overbevist mange fans om, at han skal have en fremtid hos klubben fra Fredensvang. Han har tilsyneladende også overbevist Stig Inge Bjørnebye.

Sydafrikanske Gift Links har kontrakt med AGF frem til sommeren 2024, men den kan meget vel blive forlænget indenfor kort tid. Det skriver TipsBladet i går aftes.

Iflg. fodboldmediets oplysninger er der endnu ikke indledt forhandlinger mellem klubben og Links, men det forlyder at både AGF og den 24-årige Links har et ønske om at forlænge samarbejdet.

Gift Links kom til AGF i 2019 fra Cape Town City i hjemlandet, og siden har han spillet 105 kampe i AGF-trøjen. De fleste af disse kampe har Links spillet på de offensive kanter, men Uwe Rösler så et lys i Links som venstre wingback og omskolede ham i denne sæson til positionen.

På trods af at Links aldrig har spillet wingback tidligere i sin karriere, greb Links chancen og holder for tiden det ellers dyrt indkøbte svenske stortalent Eric Kahl på standby på bænken.

Links’ præstationer har gjort ham til førstevalg på venstreback hos Rösler, og han er nu startet inde i de sidste 12 Superliga-kampe for AGF.

I Sydafrika er “Giftys” gode præstationer for AGF heller ikke gået ubemærket hen. Det er kun en lille måned siden, at Gift Links blev meldt landsholdsaktuel for Bafana Bafana i et sydafrikansk medie.

Hvis kontraktforhandlingerne falder på plads, får vi altså også fornøjelsen af sydafrikanerens enorme løbepensum i adskillige kampe i kommende sæsoner.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.