Medie: AGF forhandler med Brøndby om Peter Bjur


| Jonas Roulund |

Anthony D’Alberto og Alexander Munksgaard har fået frit lejde til at søge nye græsgange, og AGF har nu, ifølge B.T., kigget mod Superligarivalen Brøndby IF for at søge forsvarsforstærkning.

Navnet klinger nok bekendt hos mange inkarnerede AGF-fans. Bjur. Det er netop efternavnet på den herre, AGF i skrivende stund, ifølge B.T., har sendt et konkret tilbud på i dag.

Det er dog ikke den tidligere Brøndby-legende, Ole Bjur, som i øvrigt var med til at stikke en kæp i hjulet på AGF’s mesterskabsdrømme tilbage i 1996, hvor han medvirkede i den 3-3 kamp, vi ellers ikke ynder at tale om. Her er derimod tale om Ole Bjurs 22-årige søn, Peter Bjur, som siden 2017 har spillet i Vestegnsklubben. Peter Bjur fik Superligadebut tilbage i 2019 og har siden spillet 36 kampe i den gule trøje.

Det helt store gennembrud har dog manglet, og på KSDH.dks egne SoMe-platforme er nyheden om forhandlingerne da også blevet modtaget med blandede reaktioner. Nogle fremhæver Peter Bjurs talent og potentiale, mens andre vægrer sig ved at skulle se en Vestegnsdreng i den hvide trøje.

Venstrebackens kontrakt står til at udløbe til sommer, og da AGF efterhånden ser en smule tyndt besatte ud på back-positionerne, vil det give god mening med en rendyrket konkurrent til Erik Kahl, Gift Links og Oliver Lund.

Spørgsmålet er, om Peter Bjur rent faktisk vil udgøre en forstærkning hos AGF, nu hvor det helt store gennembrud har manglet i Brøndby?

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.