Foto: Matti Kronborg

Landsholdsoverblik: Anderson og Island storsejredeBolden har ligget stille i Superligaen, da landsholdene har været i aktion. Her får du et overblik over, hvordan det er gået for de AGF’ere, der har repræsenteret nationalmandskaberne.

På seniorniveau har AGF kun har to mand i aktion. Dette er Nordirlands Bailey Peacock-Farrell og Islands Mikael Anderson.

Bailey og Nordirlands første modstander var San Marino, og her valgte landstræneren at give en sjælden start til reservekeeper Conor Hazard. Derfor måtte Bailey altså se hele kampen mod bænken. Heldigvis for ham, så var San Marino en overkommelig opgave for nordirerne, der vandt 3-0. San Marino havde ikke et eneste skud på mål.

Tirsdag skulle Bailey dog i aktion, da Nordirland tog imod Slovenien. Det endte dog med et 0-1 nederlag, og det nordirske landshold skal derfor kigge langt efter en plads ved sommerens EM i Tyskland.

Bailey Peacock-Farrell (Foto: AGF.dk)

Mikael Anderson var igen udtaget til det islandske landshold. Første prøvelse for islændingene var en hjemmekamp mod Luxembourg. Anderson fik de sidste seks minutter på banen, i en kamp der endte 1-1.

Mandagens kamp gik bedre for Island, der tævede Liechtenstein med 4-0. Anderson fik 34 minutter på banen, i en kamp hvor Lyngby BK’s Gylfi Sigurdsson blev Islands mest scorende spiller nogensinde.

Young guns i aktion

Julius Beck er fast mand på midtbanen for Danmarks U19-mandskab, hvor han også bærer anførerbindet. I denne omgang blev det til en 3-1 sejr over Schweiz og 2-2 mod Australien, som endte i en straffesparkskonkurrence, som Australien vandt 7-6.

Julius Beck i AGF-trøje.
Foto: AGF.dk

Mikkel Kristensen og Lukas Falk Hansen var med Danmarks U18-hold til en miniturnering i Kroatien, mens Frej Andersen og Rasmus Düring var med U17-holdet til en EM-kvalifikationsturnering i Georgien.

U17-holdet vandt 4-1 over Litauen, 2-1 over Georgien og sluttede samlingen af med 2-2 mod Østrig. Ingen AGF’ere kom på måltavlen.

AGF’s islandske forsvarsspiller Sölvi Stefánsson, forsøger også at kvalificere sig til EM, sammen med resten af Islands U17-mandskab. Det blev til 0-0 mod Irland og en storsejr på 7-1 mod Armenien.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.