Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Knudsen om at blive kaldt ud af fansene: Det er helt magiskMagnus Knudsen kom til klubben i sommer, men har hurtigt spillet sig ind som fast mand på Uwe Röslers mandskab. KSDH.dk har været på Fredensvang for at tage en snak med nordmanden.

Danmark viser sig ikke fra sin smukkeste side denne oktoberdag, hvor Magnus Knudsen netop har færdiggjort træningen med resten af AGF-truppen. Efter at have skrevet en masse autografer til fremmødte børn, så blev det KSDH.dk’s tur til at snakke med nordmanden, der smilende kommer nærmere.

Knudsen har primært spillet på AGF’s midtbane sammen med Nicolai Poulsen, og nordmanden synes, at de to har opbygget et godt makkerskab.

Polle er en lidt mere defensiv type spiller. Jeg kan godt lide at være mere offensiv, så at spille med Polle, som jeg ved altid holder sin markering, giver mig lidt friere tøjler fremad banen. Så jeg synes, at Polle og jeg har et virkelig godt samarbejde, siger Magnus Knudsen.

Magnus Knudsen jubler efter scoring for AGF i Hvidovre
Foto: Matti Kronborg

Mandag aften venter der et lokalopgør, når Randers FC på mandag gæster Ceres Park. En kamp Magnus Knudsen ser frem til.

— Det er altid sjovt at spille lokalopgør. Det var en fin kamp senest mod dem, som jeg synes vi burde have vundet. Vi kommer med masser af motivation og selvtillid efter seneste kamp mod Lyngby, hvor vi fik en god sejr. Jeg glæder mig meget til at møde Randers på mandag.

Lyst til at gøre alt for fansene

Står man på stemningstribunen, så har man måske spottet det. Magnus Knudsen er ét stort smil, når fansene kalder på ham forud for en kamp. Knudsen er meget glad for forholdet til AGF-fansene.

— Det er helt fantastisk. Jeg har aldrig før oplevet at blive kaldt ud og skulle lave en “Fenerbahçe”. Det er helt magisk. Hver gang de råber mit navn, så får jeg en ekstra selvtillid og motivation. Jeg får lyst til at gøre alt, jeg kan for at vise fansene, at støtten betyder meget for mig, siger Knudsen med et kæmpe smil.

Knudsen stråler er glæde, da han klapper af AGF-fans efter 1-0 sejren over Lyngby d. 27. august 2023
Foto: Matti Kronborg

Generelt er Magnus Knudsen faldet rigtig godt til i Aarhus, men nordmanden understreger dog, at det har været hårdt, da niveauet har været højere, end han har været vant til tidligere.

— Her er et helt andet niveau, end jeg har været vant til. Der er langt mere intensitet, hårdere nærkampe, det går hurtigere. Så det har været hårdt, men Uwe er en utroligt dygtig træner, som hjælper og motiverer mig hver dag. Og det samme gælder for spillerne, der er helt fantastiske alle sammen. Det har været virkelig let at komme ind i gruppen, hvilket også har gjort det let at præstere inde på banen.

Magnus Knudsen virker til at være gode venner med hele truppen, men båndet er blevet ekstra tæt med to andre unge gutter, som også kom til AGF i år.

— Tobias Bech og Tobias Anker er jo nogle flotte og morsomme fyre, som altid er fantastiske at være i nærheden af, fortæller Knudsen.

Tobias Anker ser glad ud, efter at have fået sin debut i AGF's 1-0 sejr over Lyngby, 27. august 2023
Foto: Matti Kronborg

Magnus Knudsen er kommet til AGF på baggrund af konflikten i Ukraine. Han er nemlig på kontrakt hos russiske FK Rostov. Så hvad Knudsen skal efter denne sæson, er endnu uvist. Det er indtil videre blevet til 15 kampe og et enkelt mål for De Hviie.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle