Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Knudsen og kaptajnen: Vi skal holde momentum


| Jonas Roulund |

Patrick Mortensen og Magnus Knudsen nyder holdets aktuelle momentum, men har lidt delte opfattelser af landskampspausens komme.

AGF er inde i en ganske fin stime med syv kampe i streg uden nederlag, hvis man medtager testkampen mod Holstein Kiel samt pokalkampen mod Ishøj IF.

De Hviie har således ikke tabt siden 1. oktober, og det har bragt holdet i Oddset Pokalens kvartfinale, mens man sidder lunt på sjettepladsen med otte point ned til nærmeste forfølger.

Derfor kommer landskampspausen da også lidt ubelejligt, fortæller topscorer Mortensen.

– Vi har fået oparbejdet et godt momentum og fået nogle vanvittigt vigtige point mod nogle gode modstandere, og det er næsten ærgerligt, at pausen kommer nu, siger han til AGF TV.

Patrick Mortensen jubler på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

– Vi er blevet ved med at tro på de ting, vi har gjort, som tidligere har virket. Vi har været i den tro og arbejdet hårdt, og når man har et mål og arbejder hårdt for det, så får man også betaling for det på et tidspunkt, forklarer Mortensen, som har scoret syv mål i denne sæson.

En lang sæson

Magnus Knudsen deler Mortensens glæde over den aktuelle formkurve, men han har dog et andet syn på den lille kamppause.

– Det er godt nok med en lille pause. Det har været en lang sæson for mit vedkommende – den norske liga starter i januar, så for mit vedkommende bliver det fint med en lille pause, selvom vi fortsat arbejder hårdt i de her dage, fortæller midtbanemanden, der ankom til AGF denne sommer.

Magnus Knudsen på vej ud til AGF's fans, for at fejre sin 0-2 scoring i Hvidovre.
Foto: Matti Kronborg

Han håber, at holdet kan holde momentum og fortsætte, hvor de slap, når Superligaen genoptages mod FC Nordsjælland den 26. november.

– Der er god stemning, og det er en del af vinderopskriften – at vi holder den gode stemning på holdet og bliver ved med at bygge på, fortæller nordmanden.

Du kan se hele interviewet med de to AGF-profiler lige her:

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle