Foto: Kronborgfotos

Knudsen: Klar til at tage et skridt op


| Jonas Roulund |

Magnus Knudsen har skrevet under på en et-årig aftale med AGF, og han glæder sig til at komme i gang med arbejdet under Uwe Röslers ledelse.

Kevin Yakob blev skadet under sin første landskamp for Irak, og Bjørnebye har derfor udpeget målmandsposten, forsvaret og midtbanen som tre topprioriteter i dette transfervindue.

Og allerede i dag fik vi så nyt på midtbanefronten, da norske Magnus Knudsen blev signet på en et-årig aftale.

God tid til at falde til

Knudsen glæder sig til at komme i gang i det danske:

– Jeg var på jagt efter en ny udfordring i min karriere. Jeg har været i Lillestrøm længe, men er nu klar til et skridt op og til at udfordre mig selv som spiller i stærk liga, som den danske og i en stor klub som AGF, fortæller Magnus Knudsen, som kommer til AGF efter et års udlejning til Lillestrøm. Han har ellers kontrakt med russiske Rostov, men FIFA’s krigsklausul gør det altså muligt at hente nordmanden for den kommende sæson.

Magnus Knudsen
Foto: Matti Kronborg

– Jeg kender Stig Inge og Uwe fra tidligere. Uwe er en stor legende i Lillestrøm, og de har fortalt mange gode ting om AGF og om det projekt, der i gang her. Det vil jeg gerne være en del af og bidrage til, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med træningen. Jeg kommer tidligt i opstarten og det er et godt tidspunkt for mig. Så får jeg tid til at møde mine nye holdkammerater og falde til før turneringen starter, siger den dynamiske midtbanemand til AGF.dk.

I Lillestrøm blev det til 16 kampe, en assist og et mål i den netop overståede Eliteserie-sæson.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.