Kevin Yakob (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Kevin Yakob: – AGF er et godt udstillingsvindue


| Thomas Vedel |

Kevin Yakob forlod i sommers IFK Göteborg i Sverige til fordel for AGF, og nu sætter den svenske midtbanespiller ord på, hvorfor valget faldt på netop AGF.

Den svenske midtbaneprofil i AGF, Kevin Yakob, har allerede vist os mange prøver på sin kunnen med bolden. I alt er Yakob noteret for tre mål og seks assists i sine 13 kampe i AGF. Debutkampen mod Vatanspor i pokalen pynter selvfølgelig på regnskabet, da Yakob scorede et af målene og lavede tre assists i 8-0 sejren.

Nu har den 22-årige Kevin Yakob været en tur i interview-maskinen hos det svenske medie, Göteborgs-Posten, hvor han, seks måneder efter sit skifte fra IFK Göteborg, sætter ord på, hvorfor han valgte at takke nej til Göteborg-klubben og i stedet fortsætte karrieren i AGF:

“Man får signaler om, hvad det er for en rolle, man skal have i en trup, og der følte jeg, at det var tydeligere fra AGF’s side. Det var ikke dårligt fra IFK’s side, men jeg følte at dét AGF præsenterede, føltes som et bedre skridt for mig”.

Kevin Yakob siger endvidere, at han har fået en god start på tilværelsen i AGF, og at Superligaen er en god liga at udvikle sig i.

“Jeg synes, jeg er kommet godt ind i det, og det er en god liga at udvikle sig i. I forhold til at tage det næste skridt, som ikke er det jeg fokuserer på nu, er det også et godt udstillingsvindue til resten af Europa.”

Iflg. transfersitet transfermarkt.com har Kevin Yakob i dag en anslået markedsværdi på omkring 7,4 mio. kr. Det er i øvrigt 4,8 mio. kr højere, end da han forlod IFK Göteborg.

AGF har papirer på Kevin Yakob til sommeren 2027.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.