KEP: TK’s pris matcher ikke hans spil


| Jonas Roulund |

Den tidligere fodboldspiller og nuværende kommentator på TV 3 Sport, Kenneth Emil Petersen, mener ikke, at TK har spillet på et niveau, der retfærdiggør prisen på forsvarsspilleren.

Thomas T. Kristensen blev forleden solgt til Udinese for et rekordstort beløb.

I første omgang slipper italienerne nemlig 37,5 millioner kroner for forsvarsspilleren, mens handlen i alt kan løbe op i 60 millioner, såfremt TK indfrier en række bonusser over de kommende sæsoner.

Det er noget, der overrasker fodboldkommentatoren, Kenneth Emil Petersen:

– Jeg skulle lige ind og se prisen for at være helt sikker – 37,5 millioner kroner, der kan stige til 60 millioner – det har han ikke spillet til, efter at han skulle afløse Yann Bisseck. Det kan der ikke være to meninger om, siger den tidligere OB’er til TV 3 Sport.

Thomas “TK” Kristensen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

En god pakke

TK kom til AGF fra samarbejdsklubben Galten FS og nåede 46 førsteholdskampe i den hvide trøje. Han stod i indeværende sæson til at skulle overtage arven fra Yann Bisseck i venstre forsvarsside, men Udinese ville det altså anderledes. Kenneth Emil Petersen, som selv opnåede over 300 Superligakampe i sin aktive karriere, ser også et stort potentiale i den nu tidligere AGF’er:

– Han er ung, har god fysik, han er rolig med bolden, så han har en pakke. Og jeg kan også huske, at Kasper Hjulmand snakkede positivt om ham, inden han løb ind i en skade, så jeg synes, han har et potentiale. fortæller Petersen, som dog fortsat undrer sig over, at prisen blev så høj:

– At han skulle blive solgt for lige under 40 millioner, det havde jeg ikke forestillet mig i min vildeste fantasi. Jeg troede, at klubber ville se ham komme i gang efter skadesperioden, forklarer han.

TK har fået kontrakt med Udinese frem til sommeren 2028.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.