Foto: Kronborgfotos

KEP: Dårligt dommerarbejde


| Jonas Roulund |

Viborg FF scorede et kontroversielt mål til 1-0, og vandt sidenhen kampen 2-1 over AGF her til aften. I det efterfølgende TV-studie var Kenneth Emil Petersen uenig i dommerens beslutning.

AGF må rejse hjem fra Viborg uden point efter et trist nederlag, der efterlader holdet på en aktuel 6. plads i Superligaen.

Undervejs i kampen scorede hjemmeholdet et kontroversielt mål, hvor VAR måtte involveres – men dommer, Mikkel Redder, valgte alligevel at anerkende viborgensernes scoring.

Der var flere ting at diskutere ved målet – Magnus Westergaard var nemlig til behandling ved sidelinjen, da AGF sparkede deres hjørnespark. Da bolden blev clearet kunne han pludselig deltage i spillet igen, hvilket udløste en overtalssituation til hjemmeholdet.

– Der skal Mikkel Redder (fjerdedommeren, red.) jo have lidt is i maven. Jeg synes, det er dårligt dommerarbejde. Enhver kan se, at det er et hjørnespark slået til forreste stolpe, og den bliver clearet fremad og ud mod sidelinjen. siger Kennet Emil Petersen til TV 3 Sport og uddyber:

– Mikkel Redder sender ham ind, og det er en klar fordel til Viborg. Så jeg forstår godt frustrationerne og irritationen på AGF-bænken, lyder det fra TV 3 Sports kommentator.

Du kan genopleve hele opgøret lige her.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.