Foto: Kronborgfotos

Kahl drømmer om landsholdsudtagelse


| Jonas Roulund |

Eric Kahl har gang i sin tredje sæson i AGF, og han er meget taknemmelig for at have en træner, som Uwe Rösler, fortæller han til Fotbollskanalen.

22-årige Eric Kahl har spillet 13 svenske U21 landskampe og  33 ligakampe for AIK Stockholm. I 2021 skiftede han Sverige ud med Danmark, hvor det er blevet til 73 førsteholdskampe indtil nu. Han sætter stor pris på tilværelsen under Röslers ledelse.

– Han kommer med et væld af erfaringer fra Sverige, England og Tyskland. Man kan lære meget af ham, og man er taknemmelig for at have en træner som ham. Du er altid på tæerne under træningen, og han presser dig altid og hjælper dig meget. Han skubber virkelig til én, men er også meget blød som person. Man ser måske ikke så meget på tv eller træningsbanen, men udenfor er han også et rigtig rart menneske, siger Kahl til Fotbollskanalen.

Eric Kahl (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Drømmer stort

Hverken den svenske eller danske liga kan betegnes som Europas topligaer, men det er gode steder at udvikle sig, og Eric Kahl drømmer da også om at følge i folk som Bissecks og TK’s spor en dag, fortæller han.

– Mine drømme er stadig at spille i en top-fem liga i Europa. At etablere mig der og få min landsholdsdebut, men vi får se. Jeg har stadig en lang kontrakt i Aarhus og trives rigtig godt her, men du vil selvfølgelig gerne videre og nå dine drømme. Vi får at se, hvad fremtiden bringer, siger han.

Kahl har kontrakt med AGF frem til sommeren 2026. Han har lavet to mål og tre assists i den hvide trøje.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.