(Foto: Matti Kronborg)

Jacob Nielsen: Transferaktiviteten afhænger af Europa-kampe


| Jonas Roulund |

AGF’s CEO. Jacob Nielsen, tog sig en snak med den fremmødte presse efter gårsdagens kamp, og her fortalte han blandt andet lidt om fremtidens strategi på transfermarkedet.

Jacob Nielsen og resten af AGF-ledelsen klapper i deres hænder efter en sæson, der endte med bronze, og som nok også slutter med et rekordsalg, når Yann Bisseck sendes afsted.

Samtidig er minimum to Europa-kampe sikret, men hvordan skal vi så styrke holdet, for at holde os kompetitive og så bronzemedaljerne måske kan veksles til sølv og guld over tid?

– Det afhænger lidt af, hvor langt vi kommer i Europa. Vores trup er rigtig stærk – også til top seks i næste sæson – med eller uden en profil, sagde Nielsen, der dog ikke lagde skjul på, at man har store ambitioner. Udfordringen vil dog være, at et gruppespil også øger trykket på spillerne.

– Ud over at der er nogle spillere, der bliver belønnet af det, så bør det også være sådan, at vi ikke skubber det hele ind i kassen, men investerer noget sportsligt, siger direktøren og uddyber:

– Der er en enorm forskel i forhold til, om vi kommer med i et gruppespil. Det er så umådelig meget hårdere. Jeg tror også, at Viborg vil kigge tilbage på den første kamp, de spillede her hos os, hvor de spillede i Europa lige før eller efter, forklarer Nielsen, som dog skal vende det hele med bestyrelsen, når bronzemedaljerne er blevet fejret.

– Det er bestyrelsens beslutning i sidste ende, men der er ingen tvivl om, at hvis vi kommer i et gruppespil, så er det en helt anden økonomi, der skal til, fortæller han.

Første forstærkning er netop kommet i hus, da den defensivt orienterede Michael Akoto netop er blevet hentet fra Dynamo Dresden på en fri transfer.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.