Grafik: KSDH.dk

Ishøj-sportschef: En uheldig lodtrækning for AGF


| Jonas Roulund |

Efter gårsdagens avancement i pokalturneringen trak AGF 3. divisionsholdet Ishøj IF op af hatten til 4. rundes pokaleventyr. Sportschefen i Ishøj IF, Murat Kütük, ser frem til en underholdende kamp.

Ishøj IF gør sig til dagligt i 3. division, hvor holdet indtager en aktuel 8. plads efter otte spillerunder. I pokalturneringen har de dog gang i et større eventyr, hvor Vanløses 2. divisionshold blandt andet er blevet ekspederet ud.

I går kom AGF så op af hatten som modstander til 4. runde, og sportschef i Ishøj IF, Murat Kütük ser frem til opgøret med en pæn portion selvtillid.

– Det er da en uheldig lodtrækning for AGF, fordi de nu skal møde Kongeklubben!, siger Murat og uddyber:

– For at være ærlig, så havde vi håbet at trække FCK eller Brøndby, men omvendt vil jeg sige, at AGF nok skal blive en fed kamp, og vi går helt klart ind til opgøret for at avancere, siger sportschefen.

Murat Kütük er sportschef i Ishøj IF.
Foto: Murat Kütük

Lover at skrue ned for tempoet

Selvom Ishøj har sin daglige gang i 3. division, så mener Murat, at klubben er inde i en god udvikling, og at et pokaleventyr er med til at give et godt boost til klubben som helhed.

– Vi ligger i 3. division nu, men det er bare et skridt på vejen. Vores målsætning var at møde FCK eller Brøndby, så nu må vi jo forbi AGF, og vi har mange gode, loyale fans, som jeg tror kommer til at se en målrig og underholdende kamp, siger sportschefen.

Selve lodtrækningen blev i går overværet i klubhuset efter 3. divisionsholdets træning, og det hele blev – lidt tilfældigt – fejret med kage.

– Efter træning gik spillerne ind og så lodtrækningen med trænerteamet og ledelsen. En af trænerne havde fødselsdag, så der var kage og AGF samtidig, hvilket var ganske dejligt, fortæller Murat.

Han lover i øvrigt, at Ishøj IF nok skal være søde overfor AGF og de medrejsende fans, når holdene brager sammen i starten af november.

– Hvis det bliver en TV-kamp, så skal vi nok sørge for at skrue tempoet lidt ned, så alle kan være med, fortæller sportschefen.

Således er vi klar til det, der – ifølge 3. divisionsholdet – bliver en sjov, målrig kamp, når AGF drager til Ishøj til pokalturneringens 4. runde.

Kampen spilles en dag mellem den 30. oktober og d. 2. november.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.