Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Ishøj IF – AGF: SpillerkaraktererTorsdag aften var der pokalbold på Ceres Park. Meget var gået AGF’s vej. Først trak man det formodede svageste hold tilbage i puljen, Ishøj IF, og så var kampen nødt til at blive flyttet fra Ishøj til Aarhus. Alt pegede derfor på en pligtsejr til De Hviie.

Allerede fra kampens første minutter lignede det også, at AGF nemt skulle spille sig videre fra torsdagens kamp, men Ishøj viste stort mod og gav AGF problemer. Det sjællandske mandskab formåede at holde 0-0 resultatet til halvleg. Kort inde i anden halvleg scorede AGF efter et hjørnespark, og så fulgte en lang periode med sløjt spil fra De Hviie.

Efter 70 minutter kom Sauer og Andersen ind fra bænken, og så åbnede kampen op. To hurtige mål og så var AGF så godt som videre til kvartfinalen.

Sygdom gjorde at Janni Serra og Frederik Brandhof måtte udgå fra truppen. Begge spillere skulle ellers have startet inde for AGF.

Mathias Sauer hyldes af fansene, efter sine to mål mod Ishøj. 2. november 2023
Foto: Matti Kronborg

AGF-spillernes karakterer mod Ishøj IF

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Ishøj IF. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 3
Den rutinerede målmand havde fået chancen fra start, og mod forventning blev der faktisk brug for ham. Første indgreb for Hansen var Ishøjs første hjørnespark, hvor Hansen kom fint ud til bolden, men ikke formåede at holde fast i den. Bolden faldt ud til en Ishøj-spiller, men AGF var heldige med, at han var en smule fejlvendt. Hansen slap heldigt fra denne situation. Senere i kampen gjorde Hansen det dog godt igen, da Ishøj spillede sig til sin klart største chance i kampen. En helt fri mand i feltet placerede bolden fint i målet, men Hansen var hurtig til at nå derud og afvise forsøget.

Tobias Mølgaard
Karakter: 4
Det er sjældent, at Møldini spiller en dårlig kamp, og det var heller ikke tilfældet mod gårsdagens underdogs. Han afviser alle, der forsøger at udfordre ham én-mod-én. Ishøj-spillerne så ud til hurtigt at finde ud af, at ham der den brølstærke og hurtige yderstopper, han er altså svær at danse med.

Frederik Tingager
Karakter: 4
Bagkæden spillede nærmest mand-mand, hver gang Ishøj forsøgte at slå kontra. Det betød, at store Tingager skulle forsøge ikke at blive overløbet, når der blev slået en bold i dybden. Det klarede han helt perfekt og var umulig at komme udenom. Derudover blev det flere gange farligt, når AGF formåede at finde Tingager på hjørnespark.

Felix Beijmo
Karakter: 3↑
Han får prøvet lidt af hvert, den dygtige svensker. Wingback, stopper i et fire-mands forsvar og i går altså stopper i et tre-mands forsvar. En opgave han løste fint. Helt naturligt havde De Hviie jo bolden i langt størstedelen af tiden, og her var det rigtig fint at have en boldsikker spiller til at hjælpe med at føre bolden frem. Det kunne godt ses, at Beijmo ikke er decideret uddannet som stopper, men han spiller der i øjeblikket også af nød. Skader til Knoester, Anker og Akoto har gjort, at Beijmo har været nødt til at vikariere dernede, men mon ikke vi snart ser ham flyve op og ned ad højre flanke igen.

Gift Links
Karakter: 4

Sydafrikaneren var blevet placeret på højresiden og fik ved flere lejligheder både vist, at han altså godt kan slå et fint indlæg, men også har et ganske giftigt spark, når der er plads til det. Han blev i sin tid hentet til klubben af PC, hvor planen netop var, at Gift Links skulle være en kantspiller på AGF’s højre side. Og der var han altså tilbage i går, hvor han flere gange gjorde et par Ishøj-spillere rundtossede.

Magnus Knudsen
Karakter: 3↓
Kampens store højdepunkt for Magnus Knudsen var, da han kort før pausefløjtet brændte den største chance set på Ceres Park på denne side af sommerferien. Alle var forbløffede over, at nordmanden ikke formåede at sende AGF i front. Derudover indgik han fint i kombinationerne med medspillerne og fik også et par gange taget nogle fine løb op ad siden.

Julius Beck
Karakter: 3↓
Den unge fyr med det flotte hår var for første gang placeret i startopstillingen af Uwe Rösler, der dog erstattede ham med Nicolai Poulsen efter 62 minutters spil for at få en rutineret mand ind, der kunne holde styr på Ishøjs kontraangreb. Beck fordelte bolden rigtig fint, men AGF mistede noget af grebet om kampen efter den hurtige scoring i anden halvleg, og det greb kom først tilbage igen, da Beck havde forladt banen.

Mikael Anderson
Karakter: 4↑

Den dygtige tekniker skulle ikke have startet inde, men grundet sygdom hos Brandhof, så måtte Anderson træde til. Han endte, til manges forbløffelse, med at spille hele kampen. Anderson var den eneste, der hele kampen igennem var farlig for AGF. Hver gang han fik bolden, var han pågående og forsøgte at udfordre Ishøjs spillere. En flot kamp blev endnu flottere, da han efter 73 minutter udplacerede Ishøjs keeper og scorede AGF’s tredje mål i kampen. Lad os håbe, at de 94 minutter mod Ishøj ikke sidder for tungt i benene mandag aften på Brøndby Stadion.

Tobias Bech
Karakter: 2

Han har været brandvarm i Superligaen, hvor det er blevet til tre mål i de seneste to kampe. Torsdag aften var skarpheden dog ikke til stede for Bech. Man overdriver ikke, hvis man mener, at Bech godt kunne have lavet hattrick i første halvleg. Enten røg bolden over mål, eller også ramte han slet ikke bolden. En off-dag for Bech, der skal hurtigst muligt videre til næste kamp. Han blev skiftet ud til fordel for Mathias Sauer, der kvitterede med to kasser.

Patrick Mortensen
Karakter: 2
Det blev til en hel kamp for Paddy. Anføreren havde nok håbet på at få lidt færre minutter i benene, men sygdom hos Janni Serra gjorde det svært for Uwe Rösler. Det blev til en noget usynlig indsats oppe foran, hvor han ellers prøvede – men det var bare ikke lige ham chancerne endte hos. Derfor måtte han gå fra banen uden at have scoret.

Indskiftere:

Nicolai Poulsen
Karakter: 3
Uwe Rösler fortalte efter kampen, at Polle kom ind for at stabilisere midtbanen og få styr på de mange kontraer, Ishøj forsøgte at slå. Dette lykkedes rigtig fint, og blot ti minutter efter indskiftningen førte AGF pludselig med tre mål.

Peter Bjur
Karakter: 2
Ligesom Polle, så blev det til cirka en halv time på banen. Det var dog ikke noget stort aftryk, Bjur fik sat på kampen. Man forventer mere, når han kommer ind mod et træt mandskab fra 3. division.

Mathias Sauer
Karakter: 5
Dagens mand i skysovs. Der gik ikke meget mere end et minut fra, at han blev skiftet ind, til at han havde lagt bolden ind bag Ishøjs målmand. Kort før tid scorede han så igen og var faktisk kort tid efter tæt på at score for tredje gang. Det kan vist ikke gøres bedre. Den unge mand ser spændende ud og virker klar til at få lidt flere minutter i Superligaen.

Jacob Andersen
Karakter: 4
Kom ind samtidigt som Sauer og leverede oplægget til Sauers første mål. Andersen brugte sin fart til at komme fri, men viste så stort overblik, da han spillede den på tværs til Sauer, som endte med at trille bolden i et tomt net. Den her unge mand ser også spændende ud. Og hurtig. Han ser meget hurtig ud.

Michael Akoto
Karakter: 3
Kom ind efter Mikael Anderson havde gjort det til 3-0, og kampen bare skulle køres hjem. Akoto gjorde det, man kunne forvente fra ham.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 3
Videre i pokalen, men uden at imponere voldsomt. Det må være overskriften for dagens kamp. Som sagt, så var Uwe hæmmet af, at to mand blev syge før kampstart, og derved skulle der laves lidt ændringer. Opgaven blev løst fint uden at imponere.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle