Foto: Kronborgfotos

Hilsen fra Bailey: – I’m all good


| Jonas Roulund |

Bailey Peacock-Farrell fik en ordenlig medfart i gårsdagens Superligakamp, da han bragede sammen med OB’s Bashkim Kadrii og blev sendt på hospitalet med det samme. Nu har nordireren sendt en opdatering på helbredet.

Med knap en time på kampuret måtte AGF’s nordirske keeper i går lade sig udskifte efter et voldsomt sammenstød med OB-angriberen, Bashkim Kadrii.

De to spillere kastede sig modigt frem mod et fladt indlæg – målmanden fik fat i bolden, men Kadrii kunne ikke nå at bremse og endte med at flyve direkte ind i Peacock-Farrell.

Han gik ud som et lys, men kom kort efter til bevidsthed og blev sendt på hospitalet.

En brækket næse, en flænge i hovedbunden og en hjernerystelse var diagnosen, og nu har målmanden selv givet en status på helbredet på sin Instagram-profil.

– Nogle sting, en brækket næse og lidt mindre hår på toppen. Fordelene ved at være målmand. Tak for alle de søde beskeder, skriver Peacock-Farrell, som er ude på ubestemt tid med sin hovedskade.

Han skrev desuden en besked til KSDH-redaktionen i går aftes med den optimistiske ordlyd: “Thank for support. I’m all good.”

Nordireren kom til AGF sidste sommer på en lejeaftale, der løber sæsonen ud. Han har spillet 17 kampe for AGF.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.