Skip to main content


Sigurd Haugen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Haugen udlejes til NAC BredaDer har længe været spekulationer, om Sigurd Haugen skulle videre fra Smilets By denne sommer. Nu er dette blevet en realitet, da angriberen udlejes til NAC Breda.

Sigurd Haugen udlejes til NAC Breda indtil 30. juni 2024. Han skal altså spille hele den kommende sæson i den næstbedste række i Holland.

– Det er ingen hemmelighed, at Sigurd Haugen har savnet spilletid, og han fortjener at spille og score mål. Det får han nu mulighed for i en god klub i Holland, som spiller på en måde, der passer godt til Sigurds type som angriber, udtaler AGF’s sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Sigurd Haugen kom til AGF fra Aalesund FK i sommeren 2022 og er indtil nu noteret for 34 kampe og seks mål for AGF.

Sigurd Haugen har blikket fæstnet på bolden i en hjemmekamp for AGF.
Sigurd Haugen (Foto: Laura Hjørringgaard)

Tror stadig på ham

På trods af at Sigurd Haugen ikke er en del af AGF-truppen i den kommende sæson, så tror Stig Inge Bjørnebye stadig på, at Haugen kan spille en rolle i AGF.

– Vi tror stadig på Sigurd som angriber og har et langsigtet blik på ham som AGF’er. Han er en angriber, der arbejder hårdt, men nu savner spilletid og mål. Derfor en lejeaftale, hvor Sigurd kan søge spilletid et andet sted, en rigtig god løsning for alle parter, og vi ønsker Sigurd al held og lykke med de nye udfordringer i Holland, siger Stig Inge Bjørnebye.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af NAC Breda 💛🖤 (@nacnl)

Sigurd Haugen får en, for mange danskere, velkendt træner i Breda. Det er nemlig den tidligere Esbjerg fB-træner Peter Hyballa, der er cheftræner.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle