• Forside
  • AGF Nyheder
  • Hansen og Peacock-Farrell: – Vi synes jo det er sjovt at sikre, at nogen fejler

Foto: Matti Kronborg

Hansen og Peacock-Farrell: – Vi synes jo det er sjovt at sikre, at nogen fejler


| Jonas Roulund |

AGF’s to målmænd, Jesper Hansen og Bailey Peacock-Farrell, har delt spilletiden imellem sig i denne sæson, og de nyder hver gang de får chancen for at ødelægge angribernes humør.

38-årige Jesper Hansen og 27-årige Bailey Peacock-Farrell har kæmpet om pladsen som førstemålmand i denne sæson.

Det er således blevet til 14 kampe og syv clean sheets for den nordirske lejesvend, mens Jesper Hansen har fået 10 kampe og fire clean sheets på CV’et.

Længe har staben understreget, at de to målmænd var meget lige, men nu ser det dog ud til, at Rösler har gjort op med sig selv, at Peacock-Farrell er den foretrukne, mens Hansen er en stærk reserve.

Foto: Kronborgfotos

Trods den hårde konkurrence om spilletid, så kommer de to keepere godt ud af det med hinanden, og de nyder at indtage den særlige position som bagerste mand for AGF.

– Der er en lidt mærkelig psykologi omkring det. Vi synes jo det er sjovt, at sikre, at nogen fejler. Vi stopper andres forsøg på at score mål og dermed deres succes. Det er noget mærkeligt noget. Du er den sidste mand. Det er en dejlig følelse, fortæller Bailey Peacock-Farrell til AGF.dk.

Et hold på et hold

Begge målmænd har kontrakt med AGF frem til sommer, mens tredjemålmanden, 20-årige Jonathan Hutters, har kontrakt frem til sommeren 2026.

Som alderspræsident kunne man tro, at man mister lidt af motivationen og gnisten, men det er slet ikke tilfældet for Jesper Hansen, der stadig nyder at gå på træningsbanen hver dag med sine kolleger.

– Det er en individuel position og sport i en holdsport. Vi er et hold på et hold. Og det er specielt. Det er næsten en helt anden sport end de andre på et fodboldhold i form af bevægelser og, at vi kan bruge vores hænder og den mere eksplosive del af kroppen, siger Jesper Hansen, der spillede sin første Superligakamp i 2007.

Jesper Hansen redder bolden mod BIF. 17. september 2023

Målmandsteamet trænes af norske Frode Grodås, som blandt andet har erfaring som målmandstræner for det norske landshold.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.