• Forside
  • AGF Nyheder
  • Hansen, Mortensen og Rösler om udsolgt udebaneafsnit: Vi skal betale tilbage med en god præstation

Foto: Kronborgfotos

Hansen, Mortensen og Rösler om udsolgt udebaneafsnit: Vi skal betale tilbage med en god præstation


| Jonas Roulund |

Udebaneafsnittet på JYSK Park er udsolgt, og AGF-mandskabet kan dermed se frem til storslået opbakning på lægterne søndag eftermiddag. Dét er noget, der betyder noget, slår både trup og træner fast.

Vi skal helt tilbage til september 2022 for at finde den seneste AGF-kamp afviklet på JYSK Park, men søndag den 10. marts er Den Hvide Fodboldhær tilbage i Søhøjlandet, og det bliver med et fyldt udebaneafsnit på lægterne.

1200 AGF-fans er således til stede til kampen mellem ligaens 5. og 6. plads, og den opbakning er noget, spillerne i AGF aldrig bliver trætte af, hvilket også blev understreget, da KSDH.dk var forbi Fredensvang til en snak med “den gamle garde.”

AGF fans på Ceres Park i Aarhus
Foto: Laura Hjørringgaard

I medgang og modgang

AGF’s spil har ikke været just imponerende i denne sæson, men top seks er alligevel blevet sikret, og nu ser cheftræneren frem mod et forår, hvor der forhåbentligt skal hentes masser af point.

– Vi vil have så mange point som muligt. Vi er her ikke bare for at kigge på. Vi vil ind og spille for noget, og derfor har vi brug for point. Så det skal vi give vores mange fans, og det er fantastisk at se, at vi igen får god støtte på søndag, siger den 55-årige cheftræner, som bakkes op af sin 17 år yngre målmand.

– Jeg har sagt det mange gange, men jeg bliver ved med at blive forbløffet over den opbakning fansene giver os, siger Jesper Hansen, som kommer til at vogte målet på søndag efter Bailey Peacock-Farrells skade i seneste spillerunde.

Jesper Hansen laver et udspark i en kamp for AGF.
Jesper Hansen (Foto: Laura Hjørringgaard)

Nu ser Hansen frem til igen at opleve energien og vekselvirkningen mellem fans og spillere i kampen for tre point.

– Selv i modgang og perioder, hvor vi ikke spiller det bedste fodbold, så fylder de alligevel op. Det må man jo bare tage hatten af for, og det giver noget benzin til os for at give dem en god oplevelse med en sejr, siger den rutinerede keeper, der kan spille sin kamp nummer 82 for De Hviie på søndag.

Ude godt…

…og så ville vi jo gerne skrive “men hjemme bedst”, men for tiden er Ceres Park ikke, hvad det har været, og det er noget, der kan mærkes på banen.

Her er ikke den samme intimitet og tæthed, som kan skabes på de mindre Superligastadioner, og netop derfor kan det faktisk være ret fedt at komme ud at spille foran sine fans på andre adresser, fortæller anfører Mortensen.

– Det er næsten ærgerligt, men der er nogle gange, hvor man næsten ser mere frem til at komme ud på de her mindre stadioner, hvor hele endetribunen er fyldt, fordi det er mere intimt, lidt mere lukket og særligt nu, hvor der er ombygning på Ceres Park, så kan det altså noget at komme helt tæt på fansene. Heldigvis er det bare en transition, indtil vi får det nye stadion, som bliver helt fantastisk, fortæller Mortensen.

Patrick Mortensen klapper ud mod fansene.
Foto: Kronborgfotos

Han håber at kunne betale fansene tilbage for den massive støtte.

– Det er bare mega fedt at komme ud til de her fyldte udebaneafsnit. Man kan virkelig mærke vores tilskuere, og jeg håber, at vi kan betale tilbage med en god præstation og få nogle point på kontoen, siger Patrick Mortensen.

Portene til JYSK Park åbner klokken 12:30 på søndag, og udebaneafsnittet findes på endetribunen ved indgang 6.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.