Foto: Kronborgfotos

Gustav Schjøtt skifter til Serie A-klub


| Jonas Roulund |

16-årige Gustav Schjøtt skifter med øjeblikkelig virkning til Bologna F.C.

AGF oplyser, at den unge centerforsvarer, Gustav Schjøtt, er solgt til italienske Bologna FC.

Midterforsvareren har trænet sporadisk med Superligaholdet, men har ellers primært gjort sig på AGF’s ungdomshold, hvor det blandt andet er blevet til 14 kampe for U19-holdet.

Han startede fodboldlivet i samarbejdsklubben HEI, inden turen gik til Randers Freja, hvorfra han blev hentet til AGF som U13-spiller.

Foto: Kronborgfotos

Nu går turen så til Støvlelandet, hvor Serie A’s aktuelle 8. plads har skrevet kontrakt med ungdomsspilleren.

En stolt talentchef

I AGF’s ungdomsafdeling er man godt tilfreds med transferen, der bliver den tredje “ungdomstransfer” i rækken inden for det seneste halve år.

– Vi vil gerne udvikle unge spillere til større adresser i Europa. Og vi har nu – inden for seks måneder – sendt Mikkel Markdal til PSV Eindhoven, Adam Daghim til FC Red Bull Salzburg og nu Gustav til Bologna F.C, fortæller Ørskov til AGF.dk og giver fine ord med på vejen til Schjøtt.

Gustav Schjøtt med bolden.
Foto: Kronborgfotos

– Gustav er en fysisk stærk spiller som har udviklet sig flot i sin tid i AGF, hvor han også har fået debut på ungdomslandsholdet. Og det taler både til spillerens ære og til talentarbejdet i AGF, at en stor klub som Bologna F.C. nu har fået øje på hans kvaliteter og har ønsket at tilknytte ham i en tilfredsstillende transfer for AGF, fortæller Jesper Ørskov.

AGF oplyser ikke transferens størrelse.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.