Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Grønbæk enig med Rennes: Rekordskifte giver millioner til Aarhus


| Jonas Roulund |

Albert Grønbæk er ifølge Tipsbladet ganske få detaljer fra at skifte fra Bodø/Glimt til franske Rennes for over 100 millioner kroner, hvilket vil skæppe godt i AGF’s klubkasse.

Forleden kunne Tipsbladet berette, at der var landet et stort millionbud på aarhusianske Albert Grønbæk, som har kontrakt med Bodø/Glimt til sommeren 2028.

Nu er det tilsyneladende ganske tæt på at blive en realitet.

Franske Rennes, der gør sig til i Ligue 1, har nemlig tilbudt nordmændene hele 112 millioner kroner for den danske midtbanespiller, og det kan komme AGF til gode.

Da De Hviie solgte Grønbæk i sommeren 2022 for 25 millioner kroner, blev der nemlig forhandlet en videresalgsklausul ind i kontrakten, hvilket betyder, at AGF kan se frem til et klækkeligt beløb, såfremt transferen gennemføres.

Albert Grønbæk passerer FCK-keeper Kalle Johnsson i en kamp mod FCK på Ceres Park (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Kun et lægetjek skulle efter sigende mangle. Ifølge KSDH’s oplysninger er videresalgsklausulen på hele 20 %, hvilket betyder over 20 millioner kroner til AGF såfremt Tipsbladets oplysninger om transfersummen passer.

Grønbæk har scoret 30 mål og lavet 16 assists i 87 kampe for Bodø/Glimt og blev kåret til Årets Midtbanespiller i Eliteserien 2023.

Rennes sluttede som nummer 10 i Ligue 1 i den netop overståede sæson.

I Aarhus nåede Grønbæk at repræsentere AGF 86 gange med otte mål og otte oplæg til følge i årene 2019-2022. Han fik sin fodboldopvækst i forstadsklubben VRI, hvorfra han skiftede til AGF som U14-spiller. Samarbejdsklubben står dermed også til at modtage penge, såfremt salget går igennem grundet den internationale solidaritetskompensation.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle