Skip to main content


(Foto: Matti Kronborg)

Future Cup 23/24: AGF ender næstsidst


| Jonas Roulund |

Mens sæsonen for Superligaholdet blev afrundet med to flotte sejre, så er Future Cup også færdigspillet. AGF sluttede med en uafgjort mod AaB.

Reserveholdsligaen er afsluttet for De Hviie – uden at imponere synderligt.

Her er det blevet til fire nederlag, en sejr og en uafgjort i de seks kampe, som reserverne har optrådt i. Det efterlader De Hviie på en 15. plads ud af 16 hold. Kun AC Horsens ligger under.

Holdet har gennem sæsonen primært bestået af U19-spillere. Følgende Superligaspillere har dog også bidraget i løbet af sæsonen: Benjamin Hvidt, Julius Bech, Tobias Bach, Jacob Andersen, Tobias Anker, Peter Bjur, Gift Links, Frederik Brandhof, Janni Serra, Eric Kahl, Michael Akoto, Jesper Hansen, Jonathan Hutters, Luka Callø, Frederik Emmery og Mikkel Kannegaard.

Frederik Emmery på banen på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Ingen tvivl om, at sæsonens Future Cup har været præget af de mange skader i Superligatruppen, hvilket ofte har efterladt Reddington med en ung trup, når der skulle spilles reserveholdskampe.

Frederik Emmery blev i øvrigt AGF-topscorer med sine to mål. Øvrige målscorer i løbet af Future Cup-sæsonen med et mål hver er: Peter Bjur, Janni Serra, Tobias Bach, Julius Beck, Malthe Friis-Christensen og Mark Ian Frøkjær Steffensen.

Viborg topper reserveligaen med 12 point for seks kampe, skarpt efterfulgt af Randers på 11 point og FCM, BIF og Hvidovre IF med 10 point. Silkeborg kan dog med en sejr over FCK’s reserver den 29. maj kravle op på en delt førsteplads.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle