Foto: Matti Kronborg

Europæisk storklub byder millionbeløb på Daghim


| Jonas Roulund |

AGF’s 17-årige angriber, Adam Daghim, er eftertragtet på højeste hylde. Tipsbladet kan således afsløre, at en mægtig østrigsk klub har budt flere millioner for offensivspilleren.

Adam Daghim har i den seneste sæson været en fast del af angrebsgruppen i Superligatruppen, og det er ikke gået ubemærket hen.

Med sine tre optrædener i Superligaen og en enkelt i pokalturneringen i den netop overståede sæson er det jo ellers ikke fordi, han har fået lov at sprudle på TV, men ifølge Tipsbladet er østrigske Red Bull Salzburg alligevel ude efter ham.

Daghim har da også optrådt fem gange for det danske U18-landshold, mens det er blevet til en del kampe, mål og assists for AGF’s U19-hold samt Future Cup-mandskabet.

– Ifølge Tipsbladets oplysninger er de østrigske mestre meget, meget ivrige efter at tilknytte den lynhurtige kantspiller, og derfor har de også afgivet et bud på lidt over 600.000 euro på Adam Daghim – det svarer til omkring 4,5 millioner kroner, skriver Tipsbladet således.

Adam Daghim varmer op under AGF kamp.
Foto: Matti Kronborg

Tipsbladet melder endvidere, at der har været repræsentanter fra Salzburg til stede ved AGF’s testkampe, hvor Daghim har fået spilletid i samtlige opgør. Det er desuden blevet til en scoring mod SC Weiche Flensburg.

Daghim skulle være meget interesseret i et skifte, men det kræver, at AGF er klar til at slippe den vævre tekniker, der har kontrakt med De Hviie frem til 31. december 2024.

Hvis du vil lære vores boldbegavede unge mand lidt bedre at kende, kan du læse vores portræt af Daghim her: Portræt af Daghim: Jeg har overvundet dæmoner for at nå hertil

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.